LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Helena Hysén om pengauppgörelsen med Glenn

19 nov, 2018 
Malin Ljung
Glenn och Helena Hysén
För åtta år sedan skilde sig Glenn och Helena Hysén. Nu berättar hon om ekonomin efter skilsmässan.
Annons

I 27 år var Helena Hysén, 57, tillsammans med Glenn Hysén, 59. De fick under den tiden barnen Alexander, 31, Anton, 27, och Annie, 24, tillsammans.

2010 tog dock äktenskapet slut efter att Glenn Hysén varit otrogen mot Helena, något hon av en slump fick reda på under julafton efter att ha sett ett sms från älskarinnan.

Skilsmässan var långt ifrån ett smärtfritt uppbrott, och nu berättar Helena att det helt klart saker hon ångrar från äktenskapet. Framför allt den ekonomiska uppgörelsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, jag önskar att jag hade skaffat mig en gedigen utbildning så att jag kunde stå på egna ben. Visst kunde han ha fått spela fotboll, men jag hade velat plugga under tiden för att bli advokat, säger Helena Hysén i en intervju med Expressen och fortsätter:

– Och så önskar jag att vi hade pensionssparat i mitt namn (skrattar, reds anm). Se till att båda makarna är likvärdiga när det gäller sparande, pensionssparande, kapitalförsäkringar och olycksfallsförsäkringar.

Annons

Under äktenskapet följde Helena Hysén med till de platser Glenns fotbollskarriärer tog dem. Hon har förvisso fått resa runt hela världen, men samtidigt har hennes egna karriär försakats under tiden.

Helena Hyséns inkomst

Även om Helena idag har en ekonomisk stabilitet så minns hon första tiden som nyskild som en daglig kamp.

– Hur vi gjorde vid bodelningen vill jag inte prata om offentligt. Barnen och jag flyttade till en fyra. Jag hade en sådan tur att mina föräldrar kunde hjälpa mig att köpa den. Det var inte lätt. Jag hade inget jobb. Jag fick börja om på nytt – och det gjorde jag. Många säger “du har det väl bra?”. Jo, men jag har slitit i åtta år för att komma på fötter igen efter skilsmässan. Jag har startat företag, jobbat som mäklare och inte varit rädd för någonting, jag har hoppat på vilket yrke som helst för att barnen skulle ha det bra.

Realityserien Hyséns visas i Kanal 5 och Dplay klockan 21.00 på måndagar.

FOTO: Kanal 5, Ibl

Annons