TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter skilsmässan från Laila Bagge: Här är Niclas Wahlgrens nya ungkarlslya

06 mar, 2015 
AvAnna Shimoda
Niclas Wahlgren har lämnat Lidingö för en ungkarlslya på Södermalm i Stockholm.
Annons

Niclas Wahlgren, 49, har så smått börjat gå vidare efter skilsmässan från Laila Bagge, 42. Nu kan Hänt avslöja att han köpt en lägenhet på Bellmansgatan på Södermalm i Stockholm. Niclas har bara varit folkbokförd på den nya adressen i tre dagar.

På Instagram publicerade han härom veckan en bild inifrån den tomma lägenheten med texten: “Då börjar nästa byggprojekt. Blåser ut allt förutom den öppna spisen. Det blir en spännande resa!”

Niclas i nya lägenheten. Foto: Instagram
Niclas i nya lägenheten. Foto: Instagram

Att Niclas har det tufft råder det inga tvivel om. Han erkände i början av året att det var Laila som valde att lämna honom och talade öppenhjärtigt om hur jobbigt han tycker att livet är just nu.

– Jag har egenskaper som jag förstår är jättejobbiga att leva med. Jag kan tyvärr vara martyrisk, jag vill se och vill bli sedd. Det är en fruktansvärt dålig egenskap. Jag jobbar med det nu för att sudda bort alla mina dåliga egenskaper som har bidragit till att det blivit så här. Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare. Det är min akilleshäl, att jag älskar henne till döds fortfarande, och det måste vara jättejobbigt för henne också. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här, sa han till Aftonbladet i januari.

Laila kommer bo kvar på Lidingö. Foto: IBL
Laila kommer bo kvar på Lidingö. Foto: IBL

Laila bor i skrivande stund kvar i miljonvillan på Lidingö. Men den är såld och inom kort måste Laila flytta därifrån. Hon har köpt ett lyxigt radhus som inte ligger långt därifrån.

– Hon är lycklig och går ­vidare. Det är klart att det gör också jätteont att höra.

Mer Laila och Niclas:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons