TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter sjukdomsbeskedet – här är Morgan Allings nya jobb

06 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Morgan Allings nya jobb Halv åtta hos mig
En förstorad njure hindrar Morgan Alling från att vara med i musikalen ”Så som i himmelen”. Men trots sjukskrivningen ser vi honom snart i tv-rutan ändå.
Annons

Så sent som för två veckor sedan meddelade skådespelaren Morgan Alling, 50, att han tvingas ställa in sin medverkan i musikalen Så som i himmelen. Anledningen är att han drabbats av förstorad njure och därför måste opereras.

I musikalen skulle Morgan ha spelat rollen som Arne, men på grund av besvären får skådespelarkollegan Björn Kjellman, 55, hoppa in och ta över rollen som Arne, åtminstone tills Morgan förväntas vara tillbaka, vilket är i november.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Arne i Så som i Himmelen är en drömroll som jag levt länge med att jag ska göra. Föreställningen är precis allt det jag älskar, en otroligt stark historia som både är rolig och viktig, om hur vi är emot varandra. Så det är otroligt tråkigt att inte kunna spela men nu måste jag fokusera på att ta det lugnt, meddelade Morgan i ett pressmeddelande.

Trots sjukdomsbeskedet överraskar Morgan Alling nu med att avslöja ett nytt projekt han tagit sig för. Han ska nämligen ta över komikern Pia Johanssons, 57, roll som kommentator i TV4-succén Halv åtta hos mig, tv-programmet där fyra främlingar bjuder varandra på middag.

Annons

På programmets Facebook-sida presenterar Morgan Alling sig själv och hans nya uppdrag i ett videoklipp.

– Hej det är Morgan Alling här. Alltså jag har en jätterolig nyhet. Jag är stolt och hedrad. Det är så att jag är den nya rösten för Halv åtta hos mig. Jag vet, det är helt sjukt, säger han i videon.

I kommentarsfältet välkomnas han varmt av tv-tittarna.

”Åh vad bra honom gillar jag skarpt”, skriver en.

”Så himla kul! Blir garanterat kanon bra”, skriver en annan.

”Bra där Morgan !! Det kommer bli såå bra”, skriver ännu en.

Foto: IBL, TV4

Annons