LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter separationsryktet – Brolle och kärleken flyttar isär

30 aug, 2017 
AvOla Brising
Sambon Petra har flyttat ut. Men hoppet lever hos den familjekäre sångaren som varken vill bekräfta eller dementera separationen.
Annons

Artisten Kjell ”Brolle” Wallmark, 35, träffade sambon Petra Güllich, 30, 2010. Året därpå lämnade han Stockholm för att flytta hem till Skellefteå med sin kärlek och i oktober 2011 fick de en son. Brolle har förklarat för Hänt varför han vände hem:

– Jag hade kul i Stockholm. Det är en kreativ stad och ett helt annat liv än i Skellefteå. Även om jag saknar det ibland är familjelivet det bästa och det finns inga alternativ för mig. Ett barn ska växa upp i lugn och ro och nära till naturen. Det handlar om trygghet också.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Från början hade artisten och hans sambo tänkt skaffa flera barn, men i vintras förklarade han för Aftonbladet:

– Min grabb Lee vill inte ha några syskon och det är han som bestämmer.

Brolle och Petra i början av 2011 strax innan hon blev gravid med Lee.

Sedan dess verkar det som om han dessutom råkat ut för en del privata problem. Brolle ställde först in sommarens folkparksturné i Norrland. Sedan hoppade han även av sin medverkan i tv-programmet ”Moraeus med mera” på grund av ”familjeskäl” – och sedan slutet av juli är Petra skriven i en lägenhet ett par kilometer bort från Brolles bostad.

Annons

Den plötsliga separationen verkar dock varken vara definitiv eller önskad från artistens sida. För när Hänt frågar om han kan bekräfta eller dementera uppgifterna svarar han kort:

– Inga kommentarer. Den här norrlännningen är svår att få tag på vad gäller såna frågor.

Hela hösten kommer Brolle att vara i Stockholm med sin egen show ”Elvis, Cash, The Killer & me”.

Under hösten kommer Brolle att spela sin egen föreställning “Elvis, Cash, The Killer & me” på Göta Lejon i Stockholm. Showen har premiär lördagen den 9 september, spelas ända fram till december och är en hyllning till hans idoler Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (The Killer). Under den tiden kommer både han och Petra ha tid att tänka över sina liv och framtidsplaner i lugn och ro.

Foto: IBL, Stella

Annons