Efter separationen – Carolina Gynning om döttrarnas vändning

Carolina Gynning om relationen med döttrarna

Efter separationen från döttrarnas pappa fick Carolina Gynning ett varannan vecka-liv med barnen.
Nu berättar hon hur relationen med dem ser ut.
”Gör mig galen”, skriver Carolina Gynning på sin blogg.
Slå på ljud

I våras träffade tv-personligheten Carolina Gynning, 41, Viktor Philipson, 33, och tyckte uppstod. Carolina och Viktor blev snabbt ett par och när Hänt i augusti träffade Carolina berättade hon om känslorna för sin nya pojkvän.

– Jag är väldigt kär i min nya kille. Eller nya och nya, vi har varit tillsammans i nästan sex månader nu. Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är det viktigaste, sa Carolina vid tillfället.

I samband med att poddkollegan och vännen Carina Berg, 41, berättade i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva att hon och Erik Berg, 30, väntar barn tillsammans avslöjade Carolina att även hon och Viktor försöker bli gravida. Carolina har två barn från en tidigare relation, döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5, och har under hösten delat med sig av sin tuffa gravidkamp för att få ytterligare ett barn.

– Jag tycker att det är en jäkla stress, sa Carolina i podden tidigare i höstas angående att hon och Viktor hittills inte lyckats.

Varannan vecka-livet med barnen

När Carolina separerade från sina barns pappa, Alexander Lydecker, 38, i början av 2018 startade ett varannan vecka-liv med döttrarna. Tidigare i höstas delade Carolina med sig av de jobbiga känslorna kring förändringen, som trots att det gått över 1,5 år sedan fortfarande är påtaglig för konstnären.

”Pappavecka denna veckan och jag saknar mina hjärtan så mycket. Hur ska man någonsin kunna vänja sig vid varannan vecka? Det går bättre när jag har mycket att göra, men sen kommer de där strimmorna av saknad som gör mig svag. Som gör väldigt ont i mitt mamma-hjärta”, skrev hon på Instagram och fortsatte:

Jag skaffade barn för jag ville vara med dem hela tiden. Att leva såhär känns onaturligt. Och jag vill inte ens vänja mig att vara utan mina barn”

Carolina om relationen med döttrarna

Just nu befinner sig Carolina Gynning och döttrarna Alicia och Adele på Ibiza tillsammans. På sina sociala medier har konstnären flitigt delat med sig av bilder från resan och i början av ledigheten skrev Carolina hur mycket hon längtat efter de kommande dagarna.

”Ibiza välkomnade oss med 22 grader och strålande sol. Så imorgon blir det stranden hela dagen! Åh vad min själ har längtat efter fria lyckliga ungar och solsken”, skrev Carolina på Instagram.

Nu har några dagar gått och på sin blogg har Carolina Gynning nu reflekterat över resan – och skriver även att relationen med döttrarna inte är på topp.

”Kom på att jag ändå är lite galen som åker själv med tjejerna 10 dagar till Ibiza. Har ju ingen som helst avlastning här…”, skriver Carolina och fortsätter:

”Alltså det är kul nästan hela tiden. Men de är inne i en period när de slåss otroligt mycket och det gör mig galen!”

FOTO: TT/Jimmy Wixtröm, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!