Efter Samir Badrans paus – Viktor Frisks nya besked om duon

Viktor Frisk och Samir Badran

Samir Badran valde nyligen att ställa in sin medverkan under en spelning med Samir & Viktor.
Nu kommer parhästen Viktor Frisk med ett nytt besked om popduons framtid.
– Vi stänger inga dörrar, säger han.

Artisten Viktor Frisk, 24, är en person med många järn i elden. Han utgör den ena halvan i popduon Samir & Viktor, som just nu är aktuella med låten Va som mig tillsammans med 1.Cuz, samt är på gång med sin nya föreläsning ”Dåtid, nutid, framtid”.

När det kommer till privatlivet är Viktor Frisk singel men när Hänt träffat honom på galamiddagen för stiftelsen Zelmerlöw & Björkman foundation hintar artisten om att han är redo att träffa någon.

– Just nu fokuserar jag på välmående, hälsa, äta bra, kanske hitta kärleken, säger han till Hänt.

Samir Badran tvingades ställa in spelning

Anledningen till att Viktor Frisk har varit singel ett bra tag är att han de senaste åren har fokuserat på sitt jobb. Den popduo han är en del av har släppt många hits och de åker ofta ut på spelningar runt om i landet.

Men eftersom hans parhäst Samir Badran, 29, har tampats med utbrändhet sedan förra vintern har Samir & Viktor tvingats göra en del ändringar i schemat. I oktober fick Viktor Frisk uppträda ensam på en spelning då Samir Badran inte mådde bra och tvingades ställa in.

”Ikväll kör vi utan Samir på Silja Line. Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs”, skrev Viktor Frisk på Instagram vid tillfället.

Viktor Frisks nya besked om Samir & Viktor

När Hänt pratar med Viktor Frisk om popduons framtid verkar han ändå hoppfull. Att Samir Badrans mående skulle leda till att de lägger ner projektet verkar inte finnas på kartan.

– Vi stänger inga dörrar för Samir & Viktor, det kommer vi att fortsätta med. Det är det roligaste jag gör, säger Viktor.

Det har varit relativt tyst från Samir Badran i sociala medier de senaste veckorna men även han verkar vara taggad på att fortsätta skapa musik tillsammans med Viktor. Tidigare i november tackade Samir sina följare för all positiv feedback han har fått efter den nya låten.

”Fan va ni är grymma! Tacksam som fan”, skriver han intill en skärmdump på låtens placering på Spotifys lista över de 50 mest spelade låtarna i Sverige.

AV: Jonna Axelsson, Stina Dahlgren

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT