Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter romansryktet – han pekas ut som Lady Gagas nya kärlek

Lady Gaga i rött läppstift

Tidigare i vår bröt Stefani ”Lady Gaga” Germanotta och Christian Carino sin förlovning. Nu verkar hon har hittat kärleken på nytt.

Det var för cirka en månad sedan som artisten Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, och Christian Carino, 50, bröt sin förlovning.

Paret började dejta för två år sedan och förra året bekräftade Lady Gaga att de hade förlovat sig. Under Grammy-galan den 19 februari kom Lady Gaga utan sin förlovningsring och nämnde inte Christian i sitt tal när hon vann pris för bästa popduo.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut, egentligen ingen big deal, det bara rann ut i sanden, berättade en källa.

Ryktas att Lady Gaga har träffat någon

Efter uppbrottet från Christian Carino har fansen spekulerat om att det skulle pågå en romans mellan Lady Gaga och A star is born-kollegan Bradley Cooper, 44. Under Oscarsgalan uppträdde Lady Gaga och Bradley med låten Shallow från A star is born.

”Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga”, skrev ett fan på Twitter efter uppträdandet.

”Om du försöker säga mig att Bradley Cooper och Lady Gaga inte är kära så kommer jag att kalla dig för lögnare”, skrev en annan.

Nu berättar en källa till Us Weekly att Lady Gaga umgås mycket med Hollywood-stjärnan Jeremy Renner, 48. Han har bland annat haft roller i The Avengers, Mission Impossible och American Hustle. Dock verkar Lady Gaga inte deppa över att det inte blir något bröllop med Christian, utan har sagt att hon njuter av att vara singel och arbetar just nu på ett kommande album.

Jeremy Renner har tidigare varit gift med den kanadensiska modellen Sonni Pacheco, och de har även en dotter tillsammans.

LÄS MER: Efter fansens spekulationer – Lady Gagas svar på gravidryktet

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN