Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter fansens spekulationer – Lady Gagas svar på gravidryktet

Lady Gaga svarar på gravidryktena.

Det ryktas att Stefani ”Lady Gaga” Germanotta är gravid, men att hon inte är säker på vem som är pappan till barnet. Nu svarar Lady Gaga på ryktet.

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, och Bradley Cooper, 44, tog världen med storm med filmen A star is born, där de båda har huvudrollerna. I den musikaliska dramafilmen spelar de ett kärlekspar och på bioduken kan man se en gnistrande kemi mellan skådespelarna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Många har pratat om kemin mellan Lady Gaga och Bradley i filmen, men även i verkliga livet. Exempelvis när de uppträdde tillsammans i Las Vegas nyligen. Efter att Lady Gaga kom till Grammy Awards utan sin förlovningsring och ingen Christian Carino, 50, vid sin sida sattes ryktena igång på riktigt.

Ryktas vänta sitt första barn

Nöjessajten Hollywood life skriver nu att Lady Gaga ryktas vara gravid, och att hon inte vet om pappan till barnet är hennes ex-fästman Christian Carino eller Bradley Cooper. Nu har Lady Gaga svarat på ryktet på Twitter.

”Rykten säger att jag är gravid? Ja, jag är gravid med #LG6”, skriver hon i en tweet.

Med de orden menade Lady Gaga att hon inte väntar någon bebis, utan att hon ”är gravid” med sitt sjätte album, som hon kommer släppa nästa år. Fansen blev helt till sig efter tweeten och skriver bland annat: ”Kan inte vänta på att få höra #LG6”.

Senast Lady Gaga släppte ett album var 2016, men nu kan hon lägga fokus på att skriva musik och släppa sitt sjätte album.

The Sun har tidigare skrivit att Bradleys flickvän Irina Shayk, 33, avföljt Lady Gaga på Instagram eftersom hon var trött på att se alla Lady Gagas inlägg om hur mycket Bradley betyder för henne.Nu har Lady Gaga börjat följa Rihanna på Instagram och fansen hoppas på att de två har ett samarbete på gång på hennes kommande album.

LÄS MER: Lady Gagas ord efter kärleksfulla händelsen med Bradley Cooper

LÄS MER: Upptäckten efter Lady Gaga och Bradley Coopers romansrykte

LÄS MER: Därför tror fansen att Lady Gaga och Bradley Cooper har en romans

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN