Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter Paradise hotel – Arvid Stenbäcken om nya kärleken

Arvid Stenbäcken ser fundersam ut

Tidigare avslöjade Arvid Stenbäcken att förhållandet med Paulina Danielsson var ett pr-trick. Nu berättar han om de starka känslorna för sin nya kärlek.

Det var i vintras som det ryktades om att Arvid Stenbäcken, 25, och Paulina Danielsson, 25, från Paradise hotel hade ett förhållande. Båda pratade om att de faktiskt var ett par efter många om och men.

– Vi kan nog klassas som par nu, eller ifall någon gör något med någon annan så hade det blivit ett jävla liv. Och jag har har ju planer på att flytta in hos henne snart, berättade Arvid då för Hänt.

Han berättade också att han hade planer på att flytta ihop med Paulina. Men nu avslöjar Arvid i Bladhs Bikt att det hela bara var ett pr-trick och att han egentligen har hittat kärleken i en annan tjej.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hittat kärleken hos en deltagare

Det är i veckans avsnitt av Bladhs Bikt som realitystjärnan grillas om sina relationer av programledaren Johanna Bladh. Och Arvid avslöjar en hel del.

– Det är en Ph-deltagare som jag har träffat. Jag älskar henne, hon är en fantastisk tjej, berättar han i programmet.

Arvid berättar att han har svårt att ta in människor och ”blotta sina känslor”. Han berättar att de är kära och superseriösa.

– Tanken är att vi ska flytta ihop så småningom, säger han.

Men Arvid kan dock inte berätta vem det är än och kanske kan man därför tänka sig att det är någon av tjejerna som är med i årets Paradise hotel-säsong.

Bladhs Bikt med Arvid Stenbäcken som gäst sänds på söndag på Viafree. På Hänt Plus sänds en längre version med extrafrågor för den som vill ha ännu mer.

HÄR kan du se förra veckans avsnitt av Bladhs Bikt där Paow pratade om hennes och Arvids relation idag. 

LÄS MER: Hanna Bondesons tårar efter sveket i Paradise hotel

LÄS MER: Efter Paradise hotel – Andrea Norrman klar för Unga föräldrar

LÄS MER: Plagget Paradise hotel-deltagarna stoppas att bära: ”Förstörs”

FOTO: TT/Viafree

SENASTE NYTT!