Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter Paradise hotel – Arvid Stenbäcken om nya kärleken

17 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Arvid Stenbäcken ser fundersam ut
Tidigare avslöjade Arvid Stenbäcken att förhållandet med Paulina Danielsson var ett pr-trick. Nu berättar han om de starka känslorna för sin nya kärlek.
Annons

Det var i vintras som det ryktades om att Arvid Stenbäcken, 25, och Paulina Danielsson, 25, från Paradise hotel hade ett förhållande. Båda pratade om att de faktiskt var ett par efter många om och men.

– Vi kan nog klassas som par nu, eller ifall någon gör något med någon annan så hade det blivit ett jävla liv. Och jag har har ju planer på att flytta in hos henne snart, berättade Arvid då för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han berättade också att han hade planer på att flytta ihop med Paulina. Men nu avslöjar Arvid i Bladhs Bikt att det hela bara var ett pr-trick och att han egentligen har hittat kärleken i en annan tjej.

Hittat kärleken hos en deltagare

Det är i veckans avsnitt av Bladhs Bikt som realitystjärnan grillas om sina relationer av programledaren Johanna Bladh. Och Arvid avslöjar en hel del.

Annons

– Det är en Ph-deltagare som jag har träffat. Jag älskar henne, hon är en fantastisk tjej, berättar han i programmet.

Arvid berättar att han har svårt att ta in människor och ”blotta sina känslor”. Han berättar att de är kära och superseriösa.

– Tanken är att vi ska flytta ihop så småningom, säger han.

Men Arvid kan dock inte berätta vem det är än och kanske kan man därför tänka sig att det är någon av tjejerna som är med i årets Paradise hotel-säsong.

Bladhs Bikt med Arvid Stenbäcken som gäst sänds på söndag på Viafree. På Hänt Plus sänds en längre version med extrafrågor för den som vill ha ännu mer.

FOTO: TT/Viafree

Annons