Efter otrohetsskandalen – avslöjar alla makens affärer

Efter otrohetsskandalen – avslöjar alla makens affärer

Makarna Sharon Osbourne och Ozzy Osbourne har varit gifta i 35 år, och i år förnyades äktenskapslöftena och kärleken är starkare än tidigare. Men under årens gång har äktenskapet inte varit en dans på rosor. Ozzy har haft affärer med inte bara en – utan sex stycken kvinnor.

Efter den tidigare otrohetsskandalen öppnar nu Sharon Osbourne, 64, upp sig om maken Ozzy Osbournes, 68, otrohetsaffärer. Ja, nog för att det redan varit på tapeten att Ozzy haft en affär med sin hårstylist Michelle Pugh, 46, men nu hävdar Sharon att det är fler än så.

– Det var inte bara en kvinna – det var sex stycken, berättar hon för tidningen ”The Telegraph”, och fortsätter:

– Någon rysk tonåring, och sen var det någon massör i England, vår massör här hemma i Los Angeles, och vår kock. Han hade kvinnor i olika länder. Kort och gott, om du är en kvinna som ger Ozzy antingen massage eller en vagn med mat, må gud hjälpa dig.

Ozzys relation med Pugh fick Sharon reda på genom ett feladresserat mejl, och efter det var äktenskapet i princip över.

– Vi satt i soffan och tittade på tv:n. Ozzy på en soffa och jag på den andra, och plötsligt skickar han över ett mejl till mig. ”Varför skickar du detta märkliga mejl till mig?”, frågade jag, och han påstod att han inte hade mejlat mig någonting alls. Jag tog tag i hans telefon och sa: ”kolla!” och såklart visade det sig vara ett mejl som var menat till en av hans alla kvinnor, berättade Sharon i maj förra året.

Ozzy själv försvarar sig med att han kämpat med sexmissbruk de senaste sex åren.

– Jag är ledsen över vad mitt beroende har gjort mot min familj, säger han.

Men makarna har varit gifta i 35 år, och trots all otrohet, och att äktenskapet i princip var över, hittade de tillbaka till varandra i september förra året. De förnyade även sina äktenskapslöften i Las Vegas tidigare i år.

– Sharon och jag har varit med om så mycket, det här känns som en nystart, säger Ozzy, och Sharon instämmer:

– Det är en djupare kärlek nu och jag älskar honom så mycket, säger Sharon.

LÄS OCKSÅ: Ozzy och Sharon tillsammans igen efter otroheten: ”Bara ett gupp på vägen”

LÄS OCKSÅ: Ozzy Osbourne och Sharon skiljer sig efter 33 år som gifta

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN