Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter Nikki-Lo och Kimmi-Kid – det kan Kittys barn få heta

27 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Kitty Jutbring mamma till tre
Den 18 oktober blev SVT-profilen Kitty Jutbring mamma för tredje gången. Nu hintar hon om vad barnet kan få för namn.
Annons

Det var i maj som programledaren Kitty Jutbring, 41, delade med sig av den glada nyheten att hon och hennes make Per Störby, 47, väntade tillökning. Tidigare har makarna dottern Nikki-Lo, 5, och sonen Kimmi-Kid, 3, tillsammans.

”WHAAT?! Grattis, Nikki-Lo och Kimmi-Kid! Går allt enligt planerna får ni ett syskon i oktober. Håll gärna tummarna! ”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den 18 oktober kom makarnas tredje mirakel till världen. Även då använde Kitty sig av Instagram för att nå ut till följarna. I ett inlägg visade hon upp den nya familjemedlemmen och berättade som födseln, som var tuff men gick fort.

”Hej! I morse kom den här ungen. Det var tufft men gick bra. Och fort. (Detta är den allra första blurriga lilla bilden.) Tack för all pepp”, skriver hon.

Annons

Kitty Jutbrings följare var inte sena med att gratulera de nyblivna trebarns-föräldrarna.

”Grattis till hela familjen! Sötaste och nöjdaste nyfödda bebisen jag någonsin sett!”, skrev en.

”Grattis! Så lik sina syskon från första stund!”, skrev ännu en.

Veckorna efter födseln har kommentarsfältet på Kitty Jutbrings Instagram fyllts av diskussioner kring barnets kön. En del är fast bestämda om att de vill veta, medan andra påpekar att det inte är nödvändigt att ge bebisen ett kön. Kitty har legat lågt gällande frågan fram tills nu.

”Bäbusen har en snippa, men vi är lite opepp på det focuset om det är så att jag inte svarat som jag borde, hehe”, skriver hon.

Vad Nikki-Los och Kimmi-Kids syskon ska heta har Kitty och Per inte bestämt än. Men i ett svar på en kommentar på Instagram avslöjar Kitty ett namn som enligt henne finns med på listan.

”Bo-Sickan kanske fungerar denna gång”, skriver en följare.

Annons

Och Kitty svarar:

”Ja, kanske! Finns på listan iaf”.

Några veckor innan bebisen föddes delade Kitty Jutbring med sig av storasyskonen Nikki-Los och Kimmi-Kids namnförslag.

”Två börjar känna sig peppade en börjar känna sig lite rädd. Går inte riktigt att backa ur nu. Eller? V 39 i morgon. (En av barnens två namnförslags-lappar i bakgrunden: 1 Nikkan 2 Ingt (Inget) 3 Nepep 4 Vela 5 Miskapi 6 Mebik)”, skrev hon då i ett Instagram-inlägg.

FOTO: IBL

Annons