Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kitty Jutbring har blivit mamma igen – berättar om förlossningen

18 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Kitty Jutbring mamma till tre
Kitty Jutbring har blivit mamma till tre. På Instagram visar hon stolt upp den nya familjemedlemmen och berättar om förlossningen.
Annons

Det var i maj som programledaren Kitty Jutbring, 41, delade med sig av den glada nyheten att hon och hennes make Per Störby, 47, väntade tillökning. Tidigare har makarna barnen Nikki-Lo, 5, och Kimmi-Kid, 3, tillsammans.

”WHAAT?! Grattis, Nikki-Lo och Kimmi-Kid! Går allt enligt planerna får ni ett syskon i oktober. Håll gärna tummarna! 
Ps: Litet klargörande. De ca 4 år gamla avsnitt av Labyrint, som nyligen sänts på Barnkanalen, där jag är höggravid med blått hår, har inget med den här graviditeten att göra. Då var det lilla Kimpan. Nu är jag bara i v 17”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har bebis nummer tre äntligen kommit till världen. På Instagram visar Kitty upp den nya familjemedlemmen och berättar om födseln, som var tuff men gick fort.

”Hej! I morse kom den här ungen. Det var tufft men gick bra. Och fort. (Detta är den allra första blurriga lilla bilden.) Tack för all pepp”, skriver hon.

Annons

Kitty Jutbrings följare var inte sena med att gratulera de nyblivna trebarns-föräldrarna.

”Grattis till hela familjen! Sötaste och nöjdaste nyfödda bebisen jag någonsin sett!”, skriver en.

”Grattis! Så lik sina syskon från första stund!”, skriver en annan.

”Vilket fantastiskt litet knytt! Stort grattis och bra jobbat mamman!”, skriver en tredje.

Vad Nikki-Los och Kimmi-Kids nyfödda syskon ska heta är ännu inte något som Kitty och Per har gått ut med. Däremot delade Kitty med sig av barnens namnförslag för ett par veckor sedan.

”Två börjar känna sig peppade en börjar känna sig lite rädd. Går inte riktigt att backa ur nu. Eller? V 39 i morgon. (En av barnens två namnförslags-lappar i bakgrunden: 1 Nikkan 2 Ingt (Inget) 3 Nepep 4 Vela 5 Miskapi 6 Mebik)”, skrev hon då i ett Instagram-inlägg.

Stort grattis till tillökningen, hälsar vi på Hänt!

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ:

LÄS OCKSÅ:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons