Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter mystiska sjudomen – Gunilla Persson akut inlagd på sjukhus

25 jun, 2018 
Gunilla Persson förd akut till sjukhus
Gunilla Persson drabbades i början av månaden av en mystisk sjukdom. Nu är hon akut inlagd på sjukhus.
Annons

I början av juni berättade den svenska Hollywood-frun Gunilla Persson, 59, att hon drabbats av en mystisk sjukdom som fick läkarna att förbryllat klia sig i huvudet. På Instagram skrev hon då att hon var förtvivlad efter att ha träffat fyra läkare som var oense om vad hon kunde ha drabbats av.

”Två tror att jag har VATTENKOPPOR men de två andra hävdar att jag är ALLERGISK mot insektsbett. På tisdag får jag resultatet på odlingen på utslagen”, skrev Gunilla Persson och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag lider väldigt mycket av klådan och är rädd för att utslagen som är som blåsor sprider sig”.

Nu är Gunilla Persson inlagd på sjukhuset igen, och på Instagram informerar hon återigen sina följare om vad som står på.

Har förmodligen fått en extrem hudallergi. Måste få dropp med steroider etc”‚ skriver hon i bildtexten till en bild där hon ligger i en sjukhussäng med dropp i armen.

Annons

Bland kommentarerna öser följarna kärleksfulla krya på dig-kommentarer över henne.

Hoppas du blir bättre fina Gunilla. Håller tummarna för snabb bättring, du är stark”, skriver en.

Usch så tråkigt krya på dig”, skriver en annan.

Gunilla Persson har nyligen varit med under inspelningen av Biggest loser VIP i Sverige, vilket är TV4:s andra säsong av succéprogrammet där kändisar tävlar om att förändra sina liv. Hon är dessutom aktuell i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar där Anna Anka gör comeback efter flera års frånvaro.

Krya på dig Gunilla!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons