Artikeln innehåller reklamlänkar

Rebecka Karlssons stora förvandling chockar fansen: “Wow”

Rebecka Karlssons nya utseendeförändring efter Melodifestivalen 2019.

Hon slog igenom 2016 i TV4:s Idol och var strax därefter med i Melodifestivalen. Nu delar Rebecka Karlsson med sig av sin förändring på Instagram – och hennes följare jublar.

Senast såg ni Rebecka Karlsson, 18, i Melodifestivalen där hon kom till andra chansen. Bidraget, Who am I handlade om hennes uppväxt och hur hon alltid har stått upp för sig själv trots elaka kommentarer från folk i hennes närhet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Rebecka har tidigare gått ut och berättat att hon blev mobbad som liten. Hon blev aldrig bjuden på kalas och blev retad för att hon medverkade i Talang på TV4. För Rebecka är det viktigt att fortsätta att stå upp för sig själv och för alla andra som upplevt samma sak. Hon är dock tacksam att det är många som skriver till henne för att de vill ha pepp och råd.

Rebecka Karlssons förvandling gör succé

Sedan Idol 2016 då Rebecka slog igenom har man sett henne i långt, blont hår. Nu bestämde hon sig för att göra en riktig förändring. På Instagram delar hon med sig av sin nya look.

” Idag åkte lite hår av, både mitt egna och löshåret! Det behövdes. Rapunzel har verkligen räddat mitt hår efter alla förfärliga salonger jag gått till!”, skriver Rebecka i ett inlägg på sin Instagram.

Hennes följare jublade och överöser henne med positiva kommentarer.

”Jättefin, klär dig verkligen”, skriver en person.

”Wow vad snyggt det blev”, anser en annan.

”Sååå fin du är”, skriver en tredje.

https://www.instagram.com/p/BvJ2SxZF4Gq/?utm_source=ig_web_copy_link

En annan förändring som Rebecka delade med sig av tidigare i år gäller hennes förhållandestatus. Hon och pojkvännen Tim Nilsson hade då förlovat sig. I ett inlägg delade hon med sig av en bild på sin hand med förlovningsring på ena fingret.

”Jag behövde inte kyssa en massa grodor för att hitta min prins”, skrev Rebecka kärleksfullt i bildtexten.

LÄS MER: Allt du vill veta om Rebecka Karlsson – från Idol till Melodifestivalen

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: TT/Maja Suslin, TT/Robin Lorentz-Allard, Instagram

SENASTE NYTT!