LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Efter lyxiga uppväxten – systrarna Parneviks besatthet: ”Inte normalt”

19 jan, 2018 
Att växa upp med en pappa som är ett golfproffs ger en lyxig tillvaro, det berättar systrarna Parnevik i sin podcast ”Pillowtalk”.
Annons

Vi har kunnat följa familjen Parnevik i TV3 i egna programmet ”Parneviks” och snart får vi följa dem igen när säsong fyra drar igång i vår. Där får vi se det svenska golfproffset Jesper Parnevik, 52, hans familj och deras vardag i Florida i USA.

I det senaste avsnittet av systrarna Peg Parnevik och Penny Parneviks podcast ”Pillowtalk” berättar de om deras uppväxt med en pappa som spelar på proffsnivå.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sakerna som vi fick göra, det var helt galet. Men varför? De är bara golfare? Det är så sjukt, säger Peg i podcasten.

Eftersom Jesper var tvungen att resa runt på olika tävlingar hängde familjen med – hustrun Mia Parnevik, 49, och barnen Peg Parnevik, 22, Penny Parnevik, 20, Philippa Parnevik, 18, och Phoenix Parnevik, 16. Barnen gick på en skola som tillät dem att resa mycket, och med sig på resorna fick de inte bara uppassning av mamma och pappa, utan också av två olika barnvakter. Allt resande gjorde att familjen kände sig hemma på hotell.

Annons

– Det går inte att förklara för människor, men vi har en konstig besatthet med room service, säger Peg i podcasten.

– Jo såhär, anledningen till att vi känner oss bekväma i ett hotellrum och med room service är att, du vet när folk blir vuxna och säger att de saknar sin mammas kycklingpaj eller wow vad mina mamma gjorde god lasagne. Våra såna familjemiddagar var i ett hotellrum, med room service, och vi ställde vagnen med mat mellan våra sängar. Så satt vi på sängen och åt tillsammans, fyller Penny i och fortsätter:

– Det här kanske låter bortskämt, men det värsta jag vet är när jag kommer till ett hotell som inte har room service. Man ba, skojar ni med mig?!

Men det var inte bara hotell och room service som var lyxigt i familjens tillvaro. När de reste flög de allt som oftast privatplan.

– Vi åkte privatplan överallt och när vi klev av så kom det en limo och hämtade oss. Liksom, va?, säger Peg, och Penny fortsätter:

Annons

– När pappa inte vann varje tävling längre så behövde vi börja flyga med vanliga kommersiella flygplan, och när Philippa eller jag kommer på planet så säger vi såhär: ”mamma, varför är andra folk på vårt flyg?” Vi var ju små, och vi förstod inte att det inte var normalt.

De förklarar också att deras liv på resande fot har gjort dem självständiga idag.

Foto: IBL

Annons