LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter kritiken – följarna jublar efter Katrin Z:s oväntade ord om relationen med Bingo

01 maj, 2018 
Malin Ljung
Katrin Zytomierska öppnar upp på Instagram om sin relation med exet Bingo Rimér, och hyllar honom till skyarna.
Annons

För tre år sedan separerade Katrin Zytomierska och Bingo Rimér efter sex år tillsammans som resulterade i sönerna Ringo och Rambo. Även efter uppbrottet har exparet haft god kontakt, och till och med när Katrin föll för Alexander Klingstedt och fick sonen Falke fortsatte de att umgås tillsammans.

För några veckor sedan meddelade Katrin att relationen med Alexander är över. Men nöjesprofilen och entreprenören deppar åtminstone ihop utåt sett. Istället passade hon under söndagskvällen på att hylla sin relation med Bingo Rimér.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Just nu befinner han sig på semester med de gemensamma sönerna och efter att ha sett bilder på dem öppnade Katrin upp sitt hjärta på Instagram.

“Nu ligger jag här och tittar på mina små pojkar som är med sin pappa i Kläppen och då slår det mig plötsligt att jag hyllar Bingo alldeles för lite. Alla ser ju såklart vilken grym och framför allt kärleksfull pappa han är men för mig är det liksom viktigast av alla för det är mina barn”, skriver hon.

Annons

Samtidigt erkänner Katrin att vägen kanske inte varit spikrak och det har stundtals krävt en del för att få ihop deras relation. Något Katrin har kritiserats för.

“Jag har många gånger fått höra att jag inte ska dalta och fixa och dona för att hjälpa Bingo hela tiden, men jag har aldrig låtit mig påverkas av ”barnen ska lära sig att deras pappa glömmer matsäck, jumpapåsen, tider, platser och sånt”. Jag har alltid funnits där för att hjälpa Bingo med sånt som är svårt för honom. Skickat små sms med ”Glöm inte Rambos matsäck imorgon” och sånt. Det har aldrig stört mig snarare kommentarerna om att jag inte ska ”dalta” som stört mig”, skriver hon och fortsätter:

“Vi hjälper varandra och vi gör det vi är bra på. Det vi gör så jävla bra tillsammans är att överösa de här pojkarna med kärlek. Jag har verkligen barn med världens bästa pappa. Alex är också grym med Falke, men nu handlade den här texten om Bingo. Tänk om alla barn kunde få en pappa som Bingo. I en perfekt värld kanske”.

Annons

Efter att inlägget publicerades har det gillats av tusentals personer och kommentarerna som väller in hyllar Katrin och Bingos samarbete med sönerna.

“Det ni gör som vi får följa, visar att ni hyllar varandra på många sätt utan att det skrivs i ord! Fortsätt som ni gör! Förebild för ALLA!”, skriver en person.

“Nu när du väl skrev de här raderna om Bingo Rimér blir jag glad. För hans skull. Tillsammans är ni toppenföräldrar!”, skriver en annan.

“Ni är ju underbara! Fantastiska förebilder om hur bra man kan göra det”, skriver en tredje.

FOTO: Ibl

Annons