Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Katrin Zytomierskas beslut efter uppbrottet – därför vill hon inte leva i en relation igen

14 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Katrin Zytomierska kommer inte gå in i en relation igen. Efter sin senaste separation från ett-åriga Falkes pappa meddelar hon att det helt enkelt inte är hennes grej.
Annons

Tidigare i år avslöjade Katrin Zytomierska, 40, att hon och pojkvännen Alexander Klingstedt, 37, hade gått skilda vägar. De hade då fått sonen Falke bara ett år tidigare.

”Jag vet och känner mig säker på vad jag vill ha och jag prioriterar inte bort det jag kan få för att anpassa mig. Det kan låta hårt och jag vet att det inte alltid är lätt att komma in i mitt liv, att hänga med i mitt tempo. Jag förstår det, men jag måste gå min väg. Jag är sån” skrev Katrin då på sin Instagram.

Hon avslutade det öppenhjärtiga inlägget med att skriva att hon inte ville prata mer om händelsen. Nu avslöjar hon i en kommentar på Instagram att hon inte tänker gå in i en relation igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag ska inte leva i relation det är inte min grej!”

Kommentaren är ett svar till en av följarna som undrar vad som egentligen hände mellan henne och Alexander. Katrin svarar kort och gott att de var för olika.

Annons

Sedan tidigare har hon sönerna Ringo, 8, och Rambo, 4, tillsammans med kändisfotografen Bingo Rimér, 42. Paret separerade 2015 efter sex år tillsammans.

Hon har även haft ett förhållande med medieprofilen Alexander Schulman, 42. Paret gifte sig under kontroversiella former 2007 men separerade ett år senare.

Foto: IBL, Instagram

Annons