Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter kärlekskraschen med Pål: Bonde-Sigrid förälskad igen

Sigrid Bergåkra har funnit kärleken igen efter relationen med Pål Mases.

Sigrid Bergåkra letade kärleken i Bonde söker fru för två år sedan. Där fann hon inte den rätta, men nu dejtar hästbonden en man som funnits på nära håll väldigt länge.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 45, gjorde succé när hon var med i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru för två år sedan. Redan efter några avsnitt orsakade Sigrid Bergåkra uppståndelse då hon tillbringade natten tillsammans med 23-åriga bonden Erik Bäckman. Sigrid valde ändå att dejta sina brevskrivare, men skickade sedan hem alla för att dejta Pål Mases, 50, som hon träffat på en hästtävling.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men relationen med Pål Mases tog slut i början av 2017.

Nu har Sigrid Bergåkra funnit kärleken på nytt – i någon som funnits nära henne väldigt länge. Och kärleken skänker förstås glädje till livet på hästgården.

– Jag har träffat en hjärtevän. Vi ler och skrattar hela tiden, säger Sigrid Bergåkra till Expressen.

Sigrid vill inte avslöja den nya mannens namn och håller relationen borta från rampljuset än så länge. Men hon avslöjar att de har känt varandra i många år.

– Det är hemligt vad han heter, men det är inte hemligt att vi har varit bästa kompisar hela livet, säger Sigrid Bergåkra.

Sigrid Bergåkra berättar att relationen är alldeles ny och att hon är försiktig med vad hon avslöjar om honom. Hon tycker också att det är en trygghet att vara med en man som hon känner så väl – och har känt så pass länge.

– Ja, det är det verkligen. Men sen vågar jag inte säga något mer just nu, säger Sigrid Bergåkra.

Sigrid var med i Farmen VIP i våras med andra kändisar som Camilla Henemark, Samir Badran och Glenn Hysén, den sistnämnde tog också hem vinsten.

Sigrid Bergåkra trivdes bra i Farmen, men blev mitt under inspelningen tvungen att lämna gården. Det visade sig att ett missförstånd gjort att någon gjort en orosanmälan om hennes barn till socialtjänsten.

– Det var inte för att jag var lat och inte ville kämpa utan saker och ting hände hemma. Det var någon som hade sagt att jag var på en inspelning i Sydafrika flera månader och att jag hade lämnat mina barn vind för våg. Då blev socialen uppringd med en orosanmälan, sa hon då till Expressen.

Sigrid Bergåkra fick lämna inspelningen och resa hem till sina barn och missförståndet kunde redas ut.

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2018:

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdermarsvik

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

LÄS OCKSÅ: Bondeparets oro inför bebisens födelse: ”Nervöst”

LÄS OCKSÅ: TV4-bonden Erik Bäckman visar upp nya kärleken

FOTO: IBL, TV4

SENASTE NYTT!