TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter händelsen – FO&O-Oscars stora rädsla: ”Obehagligt”

23 jan, 2018 
FO&O-medlemmen Oscar Enestad berättar om en otäck händelse han var med om när han gästar ”Influencerpodden”. – Nu har någon klivit in i min bubbla som inte ska vara här, säger han i podden.
Annons

FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 20, har redan hunnit göra karriär i fem år trots sin unga ålder. När han var 15 år blev han en av medlemmarna i pojkgruppen ”The Fooo” som de då hette. Gruppen som idag heter FO&O har sålt ut stora arenor och vunnit en rad med priser, bland annat en Rockbjörn och en Grammis.

Men Oscar går inte bara under titeln artist. Han går även under både influencer och modell, och nu gästar han det senaste avsnittet av ”Influencerpodden”. Där berättar han bland annat om en otäck händelse som han varit med om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev hackad en gång på mitt iCloud-konto, och då hade jag synkat hela min mobil till mitt iCloud. Så när den här personen blev ansluten till mitt iCloud åkte allt ner till den personens mobil och jag kände att nu har någon klivit in i min bubbla som inte ska vara här, säger han i podcasten.

Han har varit mån om att hålla sitt privatliv just privat för omvärlden, och han förklarar att han tror att det handlar om att han startade sin karriär så tidigt.

Annons

– Samtidigt som jag är väldigt öppen med mitt artisteri och med hela influencer-biten och modellandet så värnar jag väldigt mycket om mitt privatliv, säger han och fortsätter:

– Vi började väldigt tidigt med gruppen. Vi har inte levt ett normalt tonårsliv alls. Och där startades det att man blev väldigt mån om sitt privatliv och sin integritet, vad man vill visa utåt och inte.

Något annat som han länge försökte hålla privat var sitt kärleksliv. Men nyligen bekräftade Cecilia Dahlbom, 49, att hon och Oscar Enestad har en relation, efter månader av spekulationer.

– Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, vi trivs ihop, berättade hon för Hänt.

Foto: IBL

Annons