Efter grova missen – Anjas Pärsons hustru ryter ifrån

30 jan, 2018 
Här om dagen trodde fansen att Anja Pärson och Filippa Rådin väntade sitt tredje barn och gratulerade därför friskt i kommentarsfältet. Nu ryter Filippa ifrån efter missförståndet.
Annons

För några dagar sedan lade Filippa Rådin, 45, ut en kryptisk bild på henne och frun Anja Pärson, 36, på Instagram där hon pussar henne på kinden. I bildtexten skrev hon:

”Lyckan att få berätta när man är gravid”, samtidigt som hon hänvisade följarna att kika in på hennes blogg.

Efter det trillade det in massor av grattis i kommentarsfältet som önskar familjen Rådin och Pärson all lycka till att de får tillökning. Men alla som antog och hoppades på att Filippa och Anja väntade sitt tredje barn, blev nog besvikna när de hittade in på bloggen och såg vad som menades i bildtexten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inlägget handlade om själva lyckan om att få berätta när man är gravid, och inte alls att hon faktiskt är gravid nu. Efter alla gratulationer ryter hon nu ifrån och ber om att folk ska ta reda på mer info än att anta något så fort som möjligt.

”Det handlade, precis som rubriken avslöjar, om lyckan att få berätta när man är gravid. Jag insåg att det var många som gratulerade utan att veta vad man gratulerade till”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

Annons

Varför springer vi så snabbt ibland? Att vi inte tar reda på fakta och att vi på så vis skapar oss en felaktig bild. Vi gör nog alla de vid olika tillfällen. Vi missförstår, tror det värsta/bästa och skapar oss vår egen sanning. Jag och Anja är inte gravida även om vi diskuterar och längtar efter fler barn ibland så är tiden inte rätt för oss just nu”.

Foto: IBL

Annons