Anja Pärsons segervapen tittarna inte får se: "Ingen annan har det"

12 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Anja Pärson tar hjälp av kärleken Filippa Rådin för att vinna "Let's dance". Nu avslöjar alpinstjärnan hemligheten bakom sina kläder i tv-programmet. – Det är Filippas design, säger Anja.
Annons

Det drar ihop sig till final i “Let’s dance” mellan Anja Pärson, 35, och Jesper Blomqvist, 43. Men under hela säsongen har Anja haft en fördel som de andra deltagarna har saknat. Medan de andra har använt sig av TV4:s kostymteam för att hitta rätt outfit varje vecka, så har skidstjärnan haft en egen kläddesigner som ritat upp alla hennes klänningar – nämligen hennes fru, Filippa Rådin, 44.

– Filippa har ritat allt jag haft på mig i “Let’s dance” från scratch. Hon har pratat med Calle (Sterner, Anjas danspartner, reds. anm.) om vilken dans och känsla det ska vara, och sen går hon in i sin bubbla och ritar en skiss. Sen har den skickats iväg för att sys upp. Så allt är hennes design, säger Anja Pärson till Hänt.

Filippa Rådin, som privat arbetar som just designer och stylist, ligger också bakom alla Anja Pärsons hårsmycken och skor i “Let’s dance”. För Anja Pärson har det betytt mycket att både ha kärleken på plats varje vecka, men också att få hennes professionella hjälp med stilen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Filippas styrka ligger ju inom mode och kläder. Det är självklart att det är en viktig del för mig att hon gör kläderna, eftersom hon känner mig och vet vad jag är fin i. När jag provar kläderna, så säger hon “känner du dig bekväm i det här?” och så säger jag till om jag vill ändra något, säger Anja Pärson och fortsätter:

– Men det brukar inte behövas, för hon har så mycket kunskap inom det här. Filippa får mig att utvecklas och våga ha kläder som jag aldrig tidigare trodde att jag skulle ha. Och så löser hon alltid alla problem, om någonting inte skulle passa helt eller så.

Det är ju ingen av de andra deltagarna som har en privat designer med sig. Hur ser du på det?

– Nej, det är det ingen annan som har. Men vilket projekt jag och Filippa än går in i så är vi ett team. Vi har företag ihop och allt vi gör, gör vi tillsammans. När Filippa gör ett jobb, så finns jag med bakom och stöttar, och när jag gör någonting så hjälper hon mig. Det är så vi alltid arbetar, säger Anja.

Finalen av “Let’s dance” går av stapeln 20.00 i kväll, fredag, på TV4.

Annons