Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter frågorna – TV4-paret bryter tystnaden om barnets kön

25 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Bondeparet bebis kön
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert väntar sitt första barn. Bebisens kön har de dock velat hålla hemligt – fram tills nu.
Annons

Det var i tv-programmet Bonde söker fru som bonden Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, påbörjade sin fann kärleken i varandra. Efter programmet fortsatte deras kärlek spira och det dröjde inte länge förrän de flyttade ihop. Under våren har de synts i den egna dokusåpan Bondeparet, där tittarna fått följa Carolina och Joacim när de renoverade den gamla släktgården till deras absoluta drömhem.

Men bondeparets kärleksresa har inneburit mer än så. I juli delade de med sig av den glädjande nyheten att de väntar sitt första barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Carolines mage börjar växa och huset blev färdigt precis i tid. Gästrum blir till barnrum och kärleken är starkare än någonsin”, skrev Joacim Rickling på Instagram.

Samtidigt avslöjade Caroline när deras lilla kärleksbarn förväntas födas:

Annons

”Inflyttade och klara på Tuna Gård och fyllda med kärlek starkare än någonsin kände vi för att inleda ett nytt äventyr. Vid årsskiftet väntar vi vår lilla bondebebis”.

Sedan TV4-paret berättade om graviditeten har fansen spekulerat vilt huruvida det blir en liten tjej eller kille som tittar ut i början på nästa år. Och i augusti gick Joacim och Caroline ut med att de redan visste svaret – men att de valt att hålla det hemligt.

– Vi vet, men vi avslöjar ingenting, sa de då.

Anledningen bakom bonde-parets hemlighetsmakeri var att de planerat att avslöja könet längre fram i höst – och nu är stunden kommen. På sin blogg avslöjar Caroline Kejbert könet i ett inlägg med titeln: ”Det är en…”.

”Jag och Jocke har valt att hålla kön på vår lilla bebis inom familjen fram tills nu – vi ska alltså få en liten flicka i januari! En liten Mini-me. Det känns så himla mysigt och jag längtar så jag nästan spricker!”, skriver hon.

Annons

Caroline tillägger att hon hoppas att deras dotter blir lik Joacim.

”Att hon får hans fina drag”, skriver hon följt av ett hjärta.

På Instagram möts de nu av massvis av gratulationer från glada följare.

”Grattis till att ni ska få en liten flicka”, skriver en.

”Grattis grattis, ni kommer att bli fantastiska föräldrar till eran lilla tös”‚ skriver en annan.

”Grattis till lilla tjejen. Ni är så fina ihop Joacim och Caroline”, skriver ännu en.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Instagram

Annons