TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Linda Lindorffs svar om bonde-Simons kärleksdrama

08 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Linda lindorffs svar på kärlekskraschen med Simon i bonde söker fru
Linda Lindorff är mycket engagerad i böndernas val i kärlekssåpan Bonde söker fru på TV4. Nu kommenterar hon tv-tittarnas oro över att bonden Simon Ohlsson blir dumpad i sista avsnittet.
Annons

I årets omgång av Bonde söker fru har känslorna svallat höga, kyssarna varit frikostiga och tårarna flödat. Under ledning av programledaren Linda Lindorff, 46, har ensamma bönder fått hjälp att hitta sin stora kärlek.

Men trots att förutsättningarna för att skapa nya bondepar är bra är det inte alltid som kärleken går enligt planerna. Bonden Simon Ohlsson, 26, valde i senaste avsnittet att fortsätta dejta Frida, 21. Därmed skickade han hem brevskrivaren Amanda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I slutet av senaste avsnittet av Bonde söker fru i TV4 syns Simon Ohlsson ensam på flygplatsen och på en parkering med sin resväska där han försöker ringa ett samtal.

– Abonnenten du försöker nå kan inte ta ditt samtal just nu, hörs det från mobiltelefonen.

På Linda Lindorffs Instagram är det många tittare som oroat frågar om Simon Ohlsson blivit dumpad av Frida – precis innan deras kärleksresa.

Så dålig stil hur kan hon ens såra honom på de här sättet!?“, skriver en person.

Annons

Fy vad otroligt fult gjort av henne! Snacka om att han känner sig sviken, och inför hela svenska folket“, skriver en annan.

Linda Lindorff kommenterar dramat i Bonde söker fru

Linda Lindorff kan varken bekräfta eller dementera sina följares spekulationer i och med att avsnittet ännu inte sänts. Hon har dock tidigare berättat att det i årets säsong av Bonde söker fru sker en särdeles brutal dumpning.

– Det gör så ont på ett ställe i årets Bonde söker fru. Det är nästan som: ”Kan man ens visa det?” Det är sån hjärtesorg, det är en så fruktansvärd jobbig situation där nån får bli väldigt väldigt väldigt ledsen, sa Linda Lindorff då till Aftonbladet.

På sin blogg kommenterar nu Linda Lindorff situationen.

Det är många som reagerat över slutet i Bonde söker fru igår där man får se en ensam Simon vanka fram och tillbaka på flygplatsen och ringa ett samtal till nån som inte svarar …“, skriver Linda Lindorff på bloggen.

Annons

Hon fortsätter:

Jag vill gärna berätta men som ni säkert förstår kan jag inte det. Det spekuleras också i huruvida något jag sagt tidigare i höst angående ett brustet hjärta och en dumpning som gör ont har med dessa klipp att göra – men inte heller det kan jag bekräfta. Jag förstår att ni vill veta men det blir till att vänta tills nästa onsdag, då får ni alla svaren.

FOTO: IBL

Annons