TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter förlovningen – Unga mammor-Linn och Marcus uppbrott

22 nov, 2018 
Unga mammor-linn och marcus uppbrott
I Unga mammor på Viafree har vi kunnat följa Linn Andersson, Marcus Malm och deras dotter Tindra. I höstens säsong kunde vi se hur Marcus gick ner på knä och friade till Linn. Men nu har paret gått ut med att de har gjort slut.
Annons

Unga mammor på Viafree har precis fjärde säsong, och i den får vi bland annat fortsätta följa Linn Andersson, 20, dottern Tindra, 1, och sambon Marcus Malm, 19. I ett avsnitt i början av säsongen kunde vi se hur Marcus friade till Linn – något hon drömt om länge.

– Jag blev jätteglad och jättelycklig när du friade. Det var helt perfekt, säger Linn i till Markus programmet om förlovningen.

Men trots att tittarna efter detta sett paret planera ett bröllop har kärlekssagan nu fått ett plötsligt slut. I ett inlägg på sin blogg skriver nu Linn om hennes och Marcus uppbrott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

Detta är väldigt privat och en stor anledning till varför jag är så off. Jag mår riktigt dåligt och behöver bara få vara för mig själv. Jag orkar inga frågor eller spekulationer för det finns ingen anledning till det.

Annons

Varit ett par i många år

I Unga mammor har tittarna också kunnat se hur Linns stora dröm länge har varit att gifta sig ung och leva ett klassiskt familjeliv.

Jag känner ju någonstans att jag misslyckats som människa. Har alltid drömt om kärnfamiljen hela mitt liv, att skaffa flera barn, gifta sig, skaffa hus, djur osv. Så känner ju att jag har svikigt mig själv och mina drömmar.”, fortsätter Linn i inlägget.

Linn och Marcus har varit i en relation i många år. När de blev gravida med Tindra hade de varit ett par i tre år och beslutet om att behålla barnet var därför inte svårt.

Jag har alltid velat ha barn tidigt och jag och Marcus kände båda att vi var redo efter 3 års långt förhållande och med en längtan efter barn och en ekonomi som skulle fungera”, har hon tidigare berättat i ett inlägg på sin Instagram.

FOTO: Viafree

Annons