Efter förlovningen – Penny Parnevik och Douglas väntar barn

Penny Parnevik väntar barn med fästmannen Douglas Murray.

Bara veckor efter att Penny Parnevik och Douglas Murray förlovat sig kom ännu ett glädjebesked – Penny och Douglas ska bli föräldrar!

Den första februari i år förlovade sig Penny Parnevik och Douglas Murray när han kärleksfullt gick ner på knä på en strand. På bilderna från frieriet kunde vi se en lycklig och chockad Penny. Och inte hann det dröja länge innan nästa glädjebesked kom från paret. Nu delar Penny Parnevik med sig av den glada nyheten – hon och Douglas väntar barn!

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skriver Penny när hon delar den glada nyheten med sina följare på Instagram.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Hon har flera gånger, i både podcasten Pillowtalk som hon driver ihop med systern Peg Parnevik och i familjens reality-program Parneviks, berättat om sin stora dröm att bli mamma. I inlägget där hon nu avslöjar att hon och Douglas ska bli föräldrar berättar hon ännu en gång om att det här är precis vad hon alltid drömt om.

Så länge jag kan minnas, när någon frågat ”vad vill du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”en mamma”. Min dröm slår äntligen in”, skriver Penny vidare.

”Jag är väldigt gravid”

I podcasten Pillowtalk berättar Penny allt om gravidlyckan.

– Jag är gravid, i vecka 14. Jag är väldigt gravid. Jag har till och med en liten mage, säger Penny i dagens avsnitt av systrarnas podcast.

Redan innan sommaren 2018 hoppades Penny på att bli gravid. Men först under hösten beslutade sig paret att försöka helhjärtat, och i december visade ett graviditetstest att Penny var gravid. Under julfirandet med familjen berättade Penny för första gången för sin familj.

– Mamma och pappa började gråta, kramade mig och sa ”är det sant?”, förklarar Penny och fortsätter:

– Philippa grät, Phoenix grät, du verkade jätteglad.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

LÄS MER: Penny Parneviks lycka: Förlovad med pojkvännen Douglas

LÄS MER: Penny Parneviks kryptiska kärleksbesked med Douglas Murray

FOTO: TT/Sören Andersson, Instagram