Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parneviks kryptiska kärleksbesked med Douglas Murray

Penny Parnevik avslöjar nu att hon smider framtidsplaner tillsammans med pojkvännen Douglas Murray.

Förra året avslöjade Penny Parnevik hennes relation med pojkvännen Douglas Murray. Sedan dess har paret öppet visat sin kärlek för varandra och nu verkar det som att paret smider nya framtidsplaner tillsammans.

Det var förra hösten som Penny Parnevik, 21, avslöjade sin nya kärlek – det före detta hockeyproffset, Douglas Murray, 38. Paret har sedan dess bland annat synts tillsammans vid olika tillställningar och i realityserien Parneviks och det verkar som att kärleken har spirat under hela året. Idag har de varit sambos i över ett halvår och har nyligen flyttat in till en ny gemensam lägenhet i San Jose, Kalifornien.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I september berättade Penny Parnevik att hon redan från början av relationen har velat ha barn tillsammans med Douglas. Paret har till och med diskuterat hur många barn de vill ha och vad deras framtida barn ska heta. Men trots längtan efter en bebis, säger Penny att hon gärna vill gå den traditionella vägen och gifta sig innan det är dags för barn, vilket Hänt rapporterat om.

Friar med Mia Parneviks ring

Någon ring på fingret har inte synts till ännu, men i under helgen lade Penny upp ett foto på sig själv och sin kärlek med ett mycket kryptiskt meddelande om parets framtidsplaner:

“Jag är din tjej och du är min man. Och vi skapar planer”

Vad det exakt är för planer framkommer inte, men spekulationerna är många i kommentarsfältet. Vissa är säkra på att det handlar om att en graviditet är inom sikte, medan andra säger att de kommer få så fina barn. Syrran Peg Parnevik, 23, är en av dem som reagerat på uttalandet under fotot:

“OMG ÄKTENSKAP???! Stoppa pressarna!”

Fotot är taget av fotografen Ellen Waldton som fotograferat Penny och andra kända ansikten tidigare i olika miljöer – fotografen plåtar bland annat bröllop. Men om det är bröllopsklockor som kommer höras snart, eller om det är barn eller några helt andra planer som är på gång är i nuläget återstår att se.

Det vi vet är att Penny tidigare under hösten har berättat att när Douglas Murray väl friar kommer det vara med en väldigt speciell ring. Det är nämligen en ring som Pennys mamma Mia Parnevik, 50, fick av pappa Jesper Parnevik, 53, när Penny föddes. Och en ring som redan är fixad underlättar väl minst sagt i planeringen av en eventuell förlovning!

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik öppnar upp: Därför tog jag en paus

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks avslöjande om frieriet – kravet på Douglas

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Eero Hannukainen

Senaste nytt