TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Marie Serneholt avslöjar tvillingarnas DNA

26 sep, 2018 
AvLotta Gray
Marie Serneholts nya avslöjande om sina tvillingpojkar
Nu pratar den nyblivna mamman Marie Serneholt för första gången om likheten mellan sina tvillingpojkar, och avslöjar äntligen svaret på frågan som alla följare velat veta!
Annons

Äntligen har TV-profilen Marie Serneholt, 35, blivit mamma till två små tvillingpojkar. I en intervju med Mama berättar hon om lyckan över att ha fått två små liv att ta hand om.

Förlossningen gick bra, och även efteråt mådde hon oförskämt bra, som hon själv beskriver det.

– Direkt efter förlossningen mådde jag nog oförskämt bra. Jag var helt rusig av hela upplevelsen. Helt plötsligt satt jag med mina två barn i famnen. Förlossningen hade gått bra, pojkarna mådde bra, jag mådde bra. Det var lycka och lättnad på samma gång, berättar hon i intervjun med Mama.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Stödet från partnern och pappan till tvillingpojkarna, Fredric Palmqvist, 33, har förstås varit stort och de turas nu om att dela på ansvaret. På frågan om vem som matar bebisarna är svaret båda två.

– Jag bestämde mig för att pumpa och komplettera med ersättning. Det var det som passade mig och barnen bäst. Man måste hitta en väg som funkar för alla och då blev det bäst så här. Så jag och Fredric matar dem lika mycket.

Annons

Den första promenaden dokumenterades på Maries Instagram för några dagar sedan och någon deppighet, eller så kallad baby blues har hon inte känt av.

Något som Marie Serneholts följare nyfiket undrat är om de små pojkarna är en- eller tvåäggstvillingar. Men strax innan pojkarna kom till världen berättade hon att hon ville hålla den saken för sig själv ett tag till.

Ja, tills nu. I intervjun besvarar hon äntligen frågan!

– Visst är killarna lika, men inte mer lika än om de varit vanliga syskon. De är tvåäggstvillingar så de är olika både till utseende och personlighet.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Instagram, Ibl

Annons