Efter följarnas kritik – Margaux Dietz ryter ifrån

Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz har under den senaste tiden mötts av kritik från följarna som ansett att hon tagit dåliga beslut.
Nu väljer influencern att bemöta kritikerna och ger svar på tal i ett blogginlägg.

Influencern Margaux Dietz, 29, hade ett turbulent 2019 då hon först gifte sig med Jacob Liebermann, 35, men sedan hann skilja sig innan årets slut. Sedan paret gick ut med att de valt att gå skilda vägar har Margaux kontinuerligt uppdaterat följarna om hur deras relation sett ut. Vissa dagar har varit jobbigare än andra men paret har fortsatt en god relation sinsemellan, främst för den gemensamma sonen Arnolds, skull. När det i början av året var dags för Jacob att flytta ut från parets lägenhet berättade Margaux om känslorna kring beslutet i en video på sin Youtube-kanal.

– Ja, jag borde väl egentligen vara jätteglad över att allting är fixat nu och nu är lägenheten min och Jacob ska flytta. Men det känns bara tomt och tråkigt, sa hon då i videon.

Ilskan kring restaurangbesöken

Men under de senaste månaderna har paret glatt synts umgås tillsammans under allt från restaurangbesök till lämningar på förskolan. Margaux har tidigare berättat på sina sociala medier hur hon försöker anpassa sin livssituation enligt de riktlinjer som getts i Sverige gällande spridningen av coronaviruset. Men något som följarna reagerat på är att hon fortfarande besöker en hel del restauranger, vilket vissa menar att hon inte borde göra.

Margaux egna ord efter kritiken

En läsare som kommenterat på Margaux blogg lyfter nu vad hen anser som problematisk och menar att Margaux förminskar problemet gällande pandemin då hon bara fokuserar på det positiva i sina sociala kanaler. Nu väljer Margaux att bemöta kritiken i ett inlägg på bloggen.

”Nej jag tar inte lättsamt på allt som händer i världen. Däremot är det så många andra medier som pratar och informerar om allt negativt som händer i världen och därför vill jag fokusera på positiva saker här inne. Ifall ni vill prata om Corona eller ha bevakning så får ni gå till andra ställen, det finns tillräckligt.”, skriver Margaux och fortsätter:

Jag har fått så otroligt mycket feedback på att det är skönt att komma in här och få slippa allt för någon sekund. Försöker i denna riktiga ångest fokusera på det positiva som faktiskt finns kvar.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!