TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter filmsuccén – Molly Nutleys besked om nya karriärbytet

09 maj, 2018 
AvLotta Gray
Molly Nutley byter karriär och ställer sig bakom kameran. Nu är hon signad för ett stort produktionsbolag och har nyss gjort en viktig filmdebut.
Annons

Skådisen Molly Nutley, 23, vill gå i pappas Colins Nutleys, 74,  fotspår. Efter att ha setts senast i sin mammas Helena Bergströms, 54, film “Vilken jävla cirkus” så vill hon nu själv stå bakom kameran. Det avslöjar nyligen Dagens Media.

Produktionsbolaget FLX fortsätter att växa med ett flertal nyckelrekryteringar inom reklam och branded Content. Molly Nutley börjar som regissör inom satsningen ”Rising Stars” där nya talanger med regiambitioner får chans att växa och utvecklas. Molly har nyligen regidebuterat med filmen Flickan för Plan International, och utvecklar egna idéer och tv-manus“.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Molly Nutley har tidigare uttalat sig om hur hon brinner för filmen och dess starka och viktiga ämne.

– Jag har det senaste året blivit så förbannad över hur världen ser ut och ville göra en film för att folk ska vakna och se hur utsatta flickor är. Det är helt galet att utvecklingen går åt fel håll! Vi är många som har fått nog och jag vill visa vilken kraft det blir när människor går ihop och tar avstånd, berättade Molly Nutley i en intervju med Resumé i oktober.

Lycka till med arbetet önskar vi på Hänt, så otroligt viktigt!

FOTO: Ibl

Annons