LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amy Diamond avslöjar: Har flyttat ihop med SVT-profilen

04 feb, 2018 
AvOla Brising
Träffades 2015 genom att de hade samma regissör. Sedan två månader är Amy skriven hos Charlie och nu ska hon lägga musiken åt sidan och satsa på att bli skådis som han.
Annons

Amy Deasismont, 25,  slog igenom som Amy Diamond 2005 med låten ”What’s in It for Me”. Hon har även varit med i Melodifestivalen två gånger. I september 2015 debuterade hon som skådis i långfilmen “Min lilla syster” och redan i mars samma år träffade hon sin stora kärlek Charlie Gustafsson, 25.

– Jag har inte haft några långa seriösa relationer innan Charlie. De är något nytt för mig, har Amy förklarat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Charlie har under hösten gjort braksuccé i SVT-serien ”Vår tid är nu”, men varit skådis i över elva år och tidigare bland annat synts i tv-serien ”Livet enligt Rosa” och filmer som ”I taket lyser stjärnorna” och ”IRL”. Han har berättat för Hänt:

– Vi träffades genom att vi har haft samma regissör.

Och nu har de äntligen efter drygt två år flyttat ihop och blivit sambo. Sedan slutet av november är hon skriven hos Charlie i Vasastan i Stockholm. När Hänt träffar sångerskan på premiären av filmen ”Coco” i Stockholm berättar hon:

– Ja. Det var ett tag sedan vi flyttade ihop och allt är jättebra med oss.

Charlie och Amy kom senast tillsammans på Guldbagegalan den 23 januari.

Och det märks tydligt att hon nu går samma väg som sambon även vad gäller karriärsval. För på frågan om hon har någon ny musik på gång svarar Amy:

Annons

– Nej. Jag skådespelar mer nu, jag hade några kortfilmer i höstas och har lite andra saker på gång, men det är inte ute ännu så jag kan tyvärr inte prata om det.

Amy berättar varför hon valt att byta karriär:

– Jag kommer inte sluta sjunga, men jag vill verkligen satsa helhjärtat på skådespeleriet ett tag framöver. Jag tycker det är väldigt kul att få gå in i och tänka att man är andra människor än sig själv och så tycker jag det finns utrymme för att uttrycka känslor på ett annat sätt än inom musiken. Sen gillar jag att det är teamwork och att man jobbar tillsammans med så många andra människor.

Hon utesluter däremot inte att i framtiden kanske återgå till att vara popstjärna:

Skådespeleri och musik är två helt olika saker och jag gillar det kreativa inom bägge områdena så jag kanske jag tar upp musiken igen om ett par år. Det vet man aldrig.

FOTO: Ibl

Annons