LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter fem-tittarnas kritik efter inslaget med Edward Blom

02 nov, 2019 
Edward Blom i Efter fem
I torsdags fick vi återigen se Edward Blom i Efter fem.
Nu riktar flera TV4-tittare kritik mot inslaget.
– Kan någon be Herr Blom lugna ner sig!, skriver en person i en kommentar.
Annons
Kritikstorm mot Edward Blom efter upptäckten: ”Borde förbjudas!”Brand logo
Kritikstorm mot Edward Blom efter upptäckten: ”Borde förbjudas!”

Gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom, 48, besöker TV4:s aktualitetsprogram med jämna mellanrum. När han gästade Efter fem i påskas skrämde han programledaren Anna Brolin, 39, rejält när han mitt i direktsändning drabbades av ett blodsockerfall.

– Oj, nu blev jag… jäklar oj. Förlåt mig, sa Edward Blom samtidigt som han fick stödja sig på Anna Brolin för att inte falla ihop.

Därför var Edward Blom nära att kollapsa i Efter fem

När Edward Blom återvände till Efter fem-studion i oktober berättade han för programledaren Tilde de Paula Eby, 46, vad som egentligen hände.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag svimmade väl mer eller mindre. Och vad det berodde på var väl en blandning av allt möjligt, det var ju långfredag. Jag vågar knappt titta på det, sa Edward i programmet.

Edward Blom erkände också att det var tufft för honom att återvända till den studio där han var nära att kollapsa endast ett par månader tidigare.

Annons

– Jag är lite nervös nu för jag har ju haft mycket problem med panikattacker och den här gången var det nog inte bara det. Det var nog att jag fastade, det var långfredag och det hade inte hänt något liknande i studion tidigare så det var lite chockartat, sa han vid tillfället.

TV4-tittarnas kritik efter inslaget med Edward Blom

I torsdags återvände Edward Blom till Efter fem, denna gång för att prata om historien bakom halloween och allhelgona.

Trots att många tittare verkar uppskatta att de kommer att få se mer av kulturhistorikern i rutan är det flera TV4-tittare som uttrycker kritik mot inslaget med Edward Blom. I kommentarsfältet på Efter fems Facebook-sida skriver flera personer att de anser att Edward pratade för fort.

”Kan någon be Herr Blom lugna ner sig!”, skriver en person i en kommentar.

”Alltså, Edward Bloom, det är väldigt intressant det du pratar om, men hur ska man hinna med. Det låter som en skiva som spelas i fel hastighet, synd”, hälsar en annan.

”Jag reagerade också, har han fått tillsägelse att prata fort för att hålla tiden, jobbigt va det att hinna med”, anser en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

FOTO: TV4

Annons