AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter fem ikväll läggs ner – försvinner helt från TV4-tablån

28 dec, 2023 
AXEL PILEBY, TILDE DE PAULA EBY, MAXIMILIAN ARTELL
I mellandagarna brukar vi kunna njuta av Efter fem ikväll som drar igång klockan 20:00 och gästas av massa härliga kändisar.
Men nu lyser programmet med sin frånvaro.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Efter fem är ett av svenska folkets favoritprogram och det är många som slår på TV4 när de kommer hem från jobbet. I två timmar får vi då följa gänget i Efter fem varvat med nyhetssändningar och aktuella dagshändelser. Det är även ofta spännande gäster och intressanta samtal som bjuds på i programmet.

Efter fem-gänget består av Tilde de Paula Eby, 51, Anna Brolin, 43, Axel Pileby, 37, Henrik Alsterdal, 44, Maximilian Artell, 32, Filip Stiller Borowicz, 41, och Alexandra Letterfors, 34.

Sedan dess att Efter fem drog igång i januari 2019 har mycket hänt. Först och främst har ju programledarna utökats, men så har även sändningstiderna. I januari 2023 startade man Efter fem söndag och flera vintrar i rad har man skippat jul-uppehållet.

Annons

Efter fem ikväll läggs ned

Istället för att ha jul-uppehåll drog Efter fem igång i en ny tappning; Efter fem ikväll. Programmet höll på även i mellandagarna samt dagarna efter nyår och började klockan 20:00 på kvällen.

Efter fem ikväll blev uppskattat av många tittare, även om vissa tyckte att det började lite för sent.

I år lyser dock programmet med sin frånvaro så här i mellandagarna.

När man tittar i tablån finns det nämligen inget inplanerat Efter fem ikväll-program. Dessutom verkar programledarna vara lediga och de som jobbar, till exempel Axel och Filip, har hoppat in extra i Nyhetsmorgon istället.

Axel Pileby om Efter fem ikvälls försvinnande

”Vad roligt om det uppskattas - det gör mig glad! Alltid lika roligt att få hoppa in på Nyhetsmorgon och hjälpa till när det behövs - och väldigt kul att få jobba med Maria igen! Härliga arbetsdagar! En ynnest att få jobba med både Nyhetsmorgon och Efter Fem. Jag trivs superbra på Efter Fem och ser fram emot en ny säsong med hela gänget.”

Han får också frågan om vad som hänt med Efter fem ikväll. Han väljer att svara såhär:

”Vi är tillbaka den 8 januari! Blir kul!”

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons