Efter familjesveket – nu hyllar Justin Bieber sin pappa

Justin Bieber har under hela livet haft en tuff relation till sin pappa efter att han lämnades som bebis. Men nu hyllar han pappan på sociala medier.

Justin Bieber, 23, blev lämnad av sin pappa när han var 13 månader gammal och har vuxit upp ensam med sin mamma. Hans pappa Jeremy har ett kriminellt förflutet och har kämpat med drog- och alkoholmissbruk, därför har han endast fått träffa Justin under sina nyktra perioder.

Men för några år sedan greps Justin för rattfylla och då sträckte hans pappa ut en hand till honom. Då dök han plötsligt upp och ville finnas där för Justin i hans stormiga period av livet, vilket har lett till att de idag har en relation. Nu har han publicerat en bild på sitt Instagram-konto där han hyllar pappa Bieber.

”Jag älskar att fortsätta lära känna min pappa, jag älskar att ta mig igenom jobbiga saker för att komma till de bra sakerna”, skriver han.

Missbruk går ju i arv och det kan tänkas vara anledningen till att Jeremy dök upp när Justin behövde honom som mest. Enligt tidningen Daily mail valde Justin att tillbringa tid med sin pappa istället för att åka på rehabilitering.

Trots att det dröjde nästan 20 år innan Justin fick en relation till sin pappa hyser han inget agg och omfamnar istället den relation de byggt upp.

”Relationer är värda att slåss för speciellt inom familjen, jag älskar dig för evigt pappa!”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez bryter tystnaden – berättar om relationen med Justin Bieber

LÄS OCKSÅ: Första kyssbilden på Justin Bieber och Selena Gomez

Foto: Stella pictures

SENASTE NYTT!