TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter evakueringen i ”Bonde söker fru” – därför bryter deltagarna ihop

13 dec, 2017 
I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” står Dennis Andersson inför ett tufft val. Han måste välja mellan Liselotte och Annie, och det lämnar ingen oberörd.
Annons

Det närmar sig slutet av den stundande säsongen av ”Bonde söker fru” i TV4. I kvällens avsnitt får den sista bonden välja sin tjej, och därefter åker alla bönderna på en gemensam resa till Frankrike tillsammans med sina nya respektive.

Den sista bonden att välja sin tjej blir Dennis Andersson, och det blir en minst sagt känslosam stund. Det har redan varit mycket känslor på hans gård. Så pass mycket att produktionen beslutade att tjejerna fick evakuera, för att Dennis skulle få en paus från all passion och all dramatik. Valet står mellan Liselotte och Annie, och till slut landar hans val på Annie. Men valet var inte lätt, och när han lämnar beskedet till Liselotte faller både han och hon i tårar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det kändes så himla bra efter igår så jag hade nog ändå ett hopp där inne att han skulle låta mig vara kvar, säger Liselotte, och fortsätter:

– Det är så jobbigt att ha haft en sån magkänsla, som sagt så mycket. Det kändes så bra men så stämde det inte ens.

Annons

– Det som tilltalar mig med Liselotte är hennes energi och hennes engagemang. Det som kan vara lite jobbigt för mig är att hon kan visa väldigt starka känslor, och jag kan ha svårt att hantera sånt, förklarar Dennis om tankarna kring Liselotte.

En känslosam stund blir det inte bara för Liselotte och Dennis. Programledaren Linda Lindorff, 45, har redan innan kvällens avsnitt sänts varnat hennes läsare och tittarna för att det kommer att bli just – känslosamt.

Bara tanken på valet ni kommer få se på onsdag ger mig magont. Det är Dennis som ska göra sitt slutval och det är utan tvekan årets mest känslosamma. Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val“, skriver Linda på sin blogg.

Foto: TV4

Annons