Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter ett års tystnad – Bianca Ingrosso avslöjar nya jobbet

Bianca Ingrosso skapar smink

Bianca Ingrosso har länge burit på en hemlighet. Efter ett års tystnad får hon äntligen berätta om sitt nya jobb.

I ett års tid har Bianca Ingrosso, 23, jobbat hårt med vad hon har kallat för sitt livs största dröm. Under en lång tid har hon hintat om projektet och bland annat berättat att det handlar om ett eget varumärke, men hon har aldrig avslöjat vad det är för något. Förrän nu.  

”Det är alltså som många av er har spekulerat…ett MAKEUPVARUMÄRKE som heter CAIA” skriver hon på sin blogg. 

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Ännu får hennes fans vänta några veckor med att se produkterna, och Bianca hoppas nu att de kommer tas emot väl. 

”Jag har drömt om det här sedan jag först förälskade mig i smink redan vid 4 års åldern i mammas loger.” skriver hon och syftar på alla de gånger hon har fått följa med mamma Pernilla Wahlgren, 50, på hennes shower och turnéer. 

Bianca som redan är bloggerska, influencer, har en egen podcast, är en av jurymedlemmarna i Talang på TV4, samt har designat både smycken och släppt parfymer, kan nu även titulera sig creative director.

”Jag är ytterst ansvarig för varumärkets koncept och genomförande. Alltså allt ifrån design, färg & form, utformande av logotyp till känsla för hur varumärket ska upplevas. Jag leder arbetet internt med varumärkesutvecklingen och presenterar mina idéer för de andra delägarna.” berättar hon. 

Hon får även hjälpa till med bilder, reklamvideos, ta beslut om inköp och utföra produktutveckling. Att det skulle bli så mycket jobb hade Bianca inte riktigt räknat med, men trots det är hon extremt glad över det nya jobbet. 

”Jag älskar älskar älskar att sitta här i flera timmar och bara köööööööttttta med kreativiteten. Mitt liv är helt fantastiskt när jag får jobba med detta.”

Stort grattis till ännu ett toppjobb Bianca!

SE OCKSÅ: Bianca Ingrosso talar ut om mystiska symtomen

LÄS OCKSÅ: Biancas ärliga ord om Phillipe – efter att de flyttat isär

LÄS OCKSÅ: Därför vägrade Pernilla stötta Bianca i TV4:s Klassfesten

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!