Artikeln innehåller reklamlänkar

Biancas ärliga ord om Phillipe – efter att de flyttat isär

Bianca och Phillipe har flyttat isär

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttade nyligen isär. Nu berättar hon hur deras relation ser ut idag.

Bianca Ingrosso, 23, och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, flyttade ihop i början av sommaren efter att Phillipe precis hade avslutat sina studier i London. Efter fyra år av  distansförhållande flyttade han in i Biancas tvåa i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm, men efter några månader av samboskap avslöjade Bianca nyligen att Phillipe skulle flytta ut.

– Jag och Phillipe har inte gjort slut, men vi har flyttat isär, sa hon i sin podcast.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Bianca bor nu kvar och Phillipe har flyttat in i en egen lägenhet som han köpte för tre år sedan. Det har varit en tuff höst för paret och de hoppades därför att beslutet att flytta isär skulle förbättra relationen. Nu berättar Bianca för Hänt hur tiden som särbos har varit.

– Nu är det jättebra mellan oss. Jag märker ingen skillnad dock. Han kommer hem till mig efter jobbet, sover hos mig, vi äter frukost ihop. Det är bara det att han vet att han har sitt utrymme och jag vet att jag har mitt. 

Drömmen om att en dag bo tillsammans lever kvar, men just nu kommer de fortsätta att bo isär tills de känner sig mer redo att flytta ihop igen.

– Just nu lever jag i ett kaos med tusen bud och saker överallt. Jag behöver en större lägenhet för vi gick bara på varandra, säger Bianca.

Hittills har hon bara upplevt positiva saker med särboskapet. Bland annat får hon mycket mer utrymme till alla sina saker och slipper bråka om garderobsplats med någon annan. Hon förstår dock att det kan finnas saker som förstör en relation med att flytta isär.

– Det är om man inte tar sig tiden att umgås och om man utnyttjar tiden som särbos och är själv hela tiden, men så har inte vi haft det, säger Bianca.

Att hon så öppet har valt att prata om sin och Phillipes relation och de svackor de ibland upplever är för att hon hon hoppas att det kan finnas andra som känner igen sig i hennes berättelse.

– Jag älskar att vara öppen och jag vill få folk att försöka sluta vara så perfekta hela tiden, säger Bianca Ingrosso.

Se mer av Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld:

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos rädsla efter nya varningssignalerna

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttar isär

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!