LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter dramat i Paradise hotel – Arvid och Bellas nya kärleksbeslut

22 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Efter dramat i Paradise hotel – Arvid Stenbäcken och Bella Anderssons nya kärleksbeslut
Arvid Stenbäcken och Bella Andersson blev ett par efter årets säsong av Paradise hotel. Nu berättar Bella det glädjande beskedet att paret ska flytta ihop.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Två deltagare som sågs flitigt i tv-rutan under årets säsong av Paradise hotel var Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella ”Bella” Andersson, 24. Kort efter inspelningen blev deltagarna ett par, men förhållandet har inte varit helt fritt från dramatik.

I ett av de senare avsnitten av Paradise hotel hade Arvid sex framför kamerorna med Erica Lindberg, 22, något som Bella tidigare uttalat sig om på sitt Instagram-konto:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tack för allt fint ni skriver till mig och stöttar mig genom denna kväll. Jag uppskattar det så mycket. Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella Andersson vid tillfället.

Även Arvid valde att uttala sig om händelsen i en Youtube-video.

– Jag ligger med Erica där inne och det är egentligen då jag inser vilken jävla ångest jag har nu. Hur kunde jag svika den tjejen jag tycker om så här mycket? Jag kan inte förstå det än idag. Det finns inget försvar för det egentligen, jag gick bakom hennes rygg, säger Arvid och fortsätter:

Annons

Nu flyttar Bella Andersson och Arvid Stenbäcken ihop

Men det är inte bara otroheten som varit tuff för parets förhållande. Eftersom Bella bor i Norrköping och Arvid i Göteborg, har även distansen tagit hårt på paret.

Nu är det däremot slut på distansen och på Instagram story delar Bella med sig av det glädjande beskedet att paret flyttar ihop.

”Jag mår såååå bra just nu! Så mycket roligt som händer nu. 1/6 flyttar jag och babe till Stockholm, 5/6 åker vi iväg till Sicilien i en vecka! Och just nu är jag påväg hem till Norrköping för att hänga med världens bästa tjejer i en vecka”.

FOTO: TT, Instagram

Annons