Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter brutna förlovningen – Unga mammor-Linn om nya romansen

25 feb, 2019 
AvAgnethe Alm
Linn Andersson i Unga mammor om nya killen efter uppbrottet från Marcus Alm.
Unga mammor-profilerna Linn Andersson och Marcus Alm gick skilda vägar i november förra året. Nu berättar Linn att hon hittat kärleken på annat håll.
Annons

Kärleken spirade mellan Linn Andersson och sambon Marcus Malm i Viafrees realityserie Unga mammor. När paret introducerades i programmets andra säsong hade de nyligen tagit studenten och väntade sitt första barn. I samma säsong kom dottern Tindra till världen – och de nyblivna föräldrarna kunde inte vara lyckligare.

Tillsammans levde Linn, Marcus och Tindra familjelivet i Örebro och kärleken växte sig starkare och starkare för det unga paret. I säsong fyra tog de relationen till en ny nivå. Framför tv-kamerorna friade Marcus till Linn under en romantisk spa-resa. Linn tvekade inte en sekund innan hon sa genast ja – ja, ja, ja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men kärlekssagan fick ett plötsligt slut. I november förra året bröt paret förlovningen och bestämde sig för att göra slut. På sin blogg gick Linn ur med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Annons

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Efter frågor från sina följare berättade Linn hur hon och Marcus planerade att dela upp vårdnaden om dottern Tindra.

Tindra kommer bo såhär: måndag och tisdag hos mig, onsdag och torsdag hos Marcus, fredag, lördag och söndag hos mig. Sedan börjar det om så Marcus får helgen efter och så rullar det så”, svarade hon i ett nytt inlägg på bloggen.

”Är man kär så går allt”

Nu, tre månader efter det plötsliga uppbrottet, har kärlek återigen kommit in i Linn Anderssons liv. På sin blogg berättar hon om sin nya romans, som bor 2,5 timmar bort via tåg. Linn förklarar att resandet gör henne trött, men att det är värt det.

”Är man kär så går allt”, konstaterar hon i ett inlägg.

Linn fortsätter berätta om känslorna hon känner för sin nya kille. Känslor hon inte känt på flera år, menar hon.

Annons

Nu har jag snott med mig hans tröja hem också, haha. Är ju bara för mysigt! Saknar den där killen…, särskilt på kvällen när man ska sova. Men nu när Tindra är här får jag massor av annan kärlek från henne. Är i alla fall jätteglad och helt sprudlande i min kropp! Ska passa på att bara njuta för vet inte när jag kände såhär senast, när jag var 16 år typ...

I en frågestund på bloggen svarar Linn Andersson på fler frågor om sin nya romans.

”Hur träffades du och din crush?”, frågar en bloggläsare.

”Haha ja.. våra bästisar matchade på Tinder så via dem… väldigt spontant bara dök upp i varandras liv. En dag ska jag berätta mer detaljerat för er det är så kul, svarar Linn.

”Kommer du visa killen någon gång?”, frågar en annan.

”Ja men i framtiden, haha. Men han är väl lite ny med att träffa en tjej som är så pass offentlig. Såhär i början vill vi bara ha det vi har för oss själva. Tycker det är himla fint ändå”.

FOTO: TV3

Annons