TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter brutna förlovningen – skådisen är Kattis nya kärlek

28 jun, 2017 
AvHans Shimoda
För cirka tre år sedan bröt Kattis Ahlström sin förlovning. Nu ler dock lyckan mot tv-profilen igen – hon har nämligen hittat kärleken.
Annons

Tv-profilen Kattis Ahlström, 51, har ett brokigt CV inom underhållningsbranschen. Hon slog igenom i ”7 till 9” för 25 år sedan och har efter det lett ”Melodifestivalen”, ”Kristallen” och egna programmet ”Kattis & Co”. Hon har även varit generalsekreterare för BRIS och chefredaktör för Ica-Kuriren.

Där emellan har hon kämpat för att få privatlivet och kärleken att fungera. Den senaste relationen tog slut 2013. Hon och dåvarande pojkvännen, barnkirurgen Magnus Larsson, hade förlovat sig 2010 och planerade bröllop, men något hände och i början av 2014 bekräftade Kattis att förlovningen bruten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu ler dock lyckan mot programledaren igen. Hon träffar civilingenjören och skådespelaren Jonas Klevhag, 50. Paret kom tillsammans till en utställning om den legendariske fotografen Irving Penn på Fotografiska i Stockholm härom veckan. De ställde gärna upp på bild tillsammans för Hänt. De skålade i champagne och när de gick genom utställningslokalen och tittade på fotografierna höll Jonas hela tiden sin hand varsamt om Kattis rygg.

Kattis med nya kärleken Jonas.

På direkt fråga vill hon dock inte säga något om relationen.

– Jag har bestämt mig för att inte kommentera mitt privatliv, säger Kattis till Hänt.

Annons

Flera källor uppger dock att de är tillsammans och i Nöjesbladet bekräftade Kattis nyligen att hon har ”någon”, men att hon inte vill kommentera det ”i nuläget”.

Kattis har vuxna barnen Love och Ebba tillsammans med scenografen Johan Killgren. Hon har även varit tillsammans och förlovad med artisten Niklas Strömstedt under några år i början av 2000-talet, men relationen tog slut 2006.

FOTO: Ibl, Hans Shimoda

Annons