LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter bråket under Let's dance-finalen – Tony Irvings hårda känga till Bianca

01 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Tony Irving svarar på Bianca Ingrossos kritik angående hans uttalande om finalisterna i Let's dance.
Annons

Ikväll gick den stora finalen av Let’s dance av stapeln. Det stod mellan artisten Jon-Henrik Fjällgren, 31, och komikern Daniel Norberg, 28. I början av programmet fick jurymedlemmen Tony Irving, 51, frågan vad han tyckte om kvällens finalister. Han svarade att för en gångs skull var han nöjd med finalisterna. Det gick inte hem hos Bianca Ingrosso, 22, som reagerade på hans uttalande.

”Tydigen första året efter 13 år som Tony fick de deltagare han ville ha i finalen… Jag älskar Let’s dance men ni måste sluta säga att det är första året hit och dit med allting. Glöm inte bort de tidigare åren och tidigare deltagare”, skrev hon på sin Instagram-story.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tony svarar nu på kritiken och menar att Bianca i själva verket har misstolkat det han sa.

– Lyssnar man på vad jag sa så sa jag inte att det var första gången på 13 år, jag sa att det var första gången publiken gör som jag vill och det är stor skillnad, säger han.

Annons

När Bianca tävlade i Let’s dance 2016 fick hon se sig slagen av dansbandssångerskan Elisa Lindström som var den som kammade hem glasskon. Tony säger nu att han inte var nöjd med uppställningen i finalen det året.

– Om jag hade fått som jag önskat så hade jag inte haft Bianca i finalen heller, Elisa däremot hejade jag på hela vägen, säger Tony.

Han passar även på att pika Bianca och menar att hon bara jagar rubriker.

– Bianca behöver sin rubrik i år tack vare Let’s dance och nu får hon det, säger Tony Irving.

Foto: IBL

Annons