Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter beskedet med Joel: Det vill Anitha döpa barnet till

03 nov, 2018 
Anitha Schulman och Joels barnavslöjande
Anitha Clemence och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström har tidigare berättat att de bestämt sig för att försöka skaffa barn ihop. Nu avslöjar Anitha vad hon skulle vilja döpa nästa barn till. Men hon och Joel är inte helt överens...
Annons

Anitha Clemence, 40, skilde sig från exmaken Calle Schulman, 38, i december 2016. Idag har både hon och Calle gått vidare och hittat kärleken igen på varsitt håll. Anitha i 11 år yngre pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 28.

Joel och Anitha är idag sambos och har Anithas barn, från relationen med Calle, Penny, 7, och Tom-Allan, 4, varannan vecka. För ett par veckor sedan pratade Anitha och Joel om beslutet att försöka skaffa ett gemensamt barn ihop.

Joel har gått i tankarna om att han vill ha egna barn länge, men Anitha har samtidigt gått i tankarna om att hon känner sig klar med barn efter Penny och Tom-Allan. Men nu har Anitha ändrat sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här var ju en jättesvår grej, nästan en kris i relationen skulle jag vilja säga. För jag hade väl tänkt lite att jag var färdig med barn. Alla vet ju hur tärande småbarnsåren är, sa Anitha när hon och Joel gästade Malou efter tio i oktober. Hon fortsatte:

Annons

– Men samtidigt är det så att jag vill ha egna barn med Joel också. Jag vill ju komma vidare. Men det finns ju en risk att det inte blir några.

På sin Instagram story svarar nu Anitha på frågan om hon vet vad hon vill döpa nästa barn till. Och det veta hon, däremot är inte Joel överens med henne när det gäller favoritnamnen till det förhoppningsvis kommande barnet.

Om det blir en kille Tim eller (Tim och Tom hur gulligt?) Tjej: jag gillar Kate och Tippi men det gör inte Joel”, skriver Anitha på sin Instagram story.

En annan person undrar också om det blir både bröllop och barn för Joel och Anitha, men Anitha vill inte fokusera på allt samtidigt.

En sak i taget…”, svarar Anitha.

FOTO: Ibl

Annons