LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anithas barnbesked med Joel i TV4:s direktsändning

18 okt, 2018 
Anitha Schulman och pojkvännen Joels barnbesked i TV4s direktsändning
I TV4:s Malou efter tio avslöjar Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström att de bestämt sig för att försöka skaffa barn ihop. Men vägen dit var inte helt enkel. ”En kris i relationen skulle jag vilja säga”, säger Anitha i Malou efter tio.
Annons

Anitha Clemence, 40, skilde sig från exmaken Calle Schulman, 38, i december 2016. Idag har både hon och Calle gått vidare och hittat kärleken igen på varsitt håll. Anitha i 11 år yngre pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 28.

Idag bor Anitha och Joel ihop och varannan vecka bor även Anitha och Calles barn Penny, 7, och Tom-Allan, 4, där.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under förmiddagen gästade Anitha och Joel Malou von Sivers tv-program Malou efter tio i TV4 för att bland annat prata om hur Joels liv snabbt gick från singel till tvåbarnspappa åt bonusbarnen Penny och Tom-Allan.

– Jag kunde inte se mig själv bli bonuspappa till två barn som då var tre och sex år, säger Joel i programmet.

Men annat blev det när Joel väl fått träffa barnen. Av respekt för Penny och Tom-Allan väntade Anitha länge med att presentera sin nya kärlek Joel för dem. Men när det väl hände mottogs han med öppna armar och mycket kärlek.

– Det fanns inte i min fantasi att jag skulle bli ihop med något som var yngre. Som mitt liv såg ut då, som min tradition såg ut, hade jag blivit ihop med någon som var några år äldre och kanske i det här fallet redan hade barn. Så att vi då skulle skapa någon form av en ny bonusfamilj, säger Anitha i Malou efter tio och fortsätter:

Annons

– Jag var också färdig med barn, det var min inställning till det hela.

Även om Joel funkar bra ihop med Penny och Tom-Allan har han alltid själv drömt och längtat efter egna barn.

– Jag har alltid sett mig själv med två, tre barn. Egna barn då. Men det får jag ju acceptera att det kanske inte blir nu då. Men skulle det bli så att vi får ett barn skulle det vara helt fantastiskt, säger Joel.

Men Anitha som redan upplevt barn och småbarnsåren gick inte i samma tankar som Joel.

– Det här var ju en jättesvår grej, nästan en kris i relationen skulle jag vilja säga. För jag hade väl tänkt lite att jag var färdig med barn. Alla vet ju hur tärande småbarnsåren är, säger Anitha och fortsätter:

– Men samtidigt är det så att jag vill ha egna barn med Joel också. Jag vill ju komma vidare. Men det finns ju en risk att det inte blir några.

Anitha har nu bestämt sig för att försöka få barn med Joel, vilket gör honom mycket glad. Men båda är väl medvetna om att det finns en risk att det inte går.

FOTO: TV4

Annons