TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter barnbeskedet – därför skjuter Andreas Weise på bröllopet

22 nov, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Andreas Weise planerar att åka på turné i vår. Men innan det ska han bli pappa för första gången. Bröllop ska det också bli, men det väljer han och sambon Sofia Brange att skjuta på.
Annons

Musikerna Andreas Weise och Sonja Aldén förbereder sig inför vårens turné som heter “Love songs”. Nu berättar Andreas Weise varför de valt att göra en turné med enbart kärlekssånger.

– Därför att det behövs. I tider som dessa behövs det sånger om kärlek och glädje. Och även om de kärlekslåtar som kanske berör mest ofta handlar om olycklig kärlek, kan det finns något slags hopp även i dem, säger Andreas Weise till Aftonbladet.

Nu är Andreas Weise och Sonja Aldén i full färd med att välja ut vilka artisters låtar som de ska spela under turnén. Det lutar åt BAO, Ted Gärdestad, Peter LeMarc, Marie Fredriksson och Åsa Jinder.

En låt är dock redan spikad.

Van Morrisons ”Have I told you lately that I love you”. En fantastisk låt, säger Andreas Weise.

Men innan det är dags för turné ska Anderas bli förälder för första gången tillsammans med sambon Sofie Brange. 

Annons

– Det är bara en månad kvar, det blir en dotter. En ny tid i livet. Nya perspektiv. Jag tycker det ska bli väldigt kul, men jag förstår att det kommer att rubba ens tillvaro rätt mycket, säger Andreas Weise.

Han säger också att han och Sofie ska gifta sig. Bara inte ännu.

– Jo, men det är skjutet lite på framtiden, det kanske inte blir förrän 2019, vi vet inte än, det är mycket som händer nästa år, säger Andreas Weise.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons