TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Andreas Weises bebisbesked: ”Vi får en...”

19 nov, 2017 
AvOla Brising
Nervös, lycklig och fylld av förväntan. Om en dryg månad blir artisten pappa för första gången.
Annons

Andreas Weise, 31, förlovade sig för ett år sedan med sin flickvän Sofie Brange, 30. Och snart är de på väg att ta nästa steg i förhållandet och bilda familj. Den 20 augusti la Andreas ut en bild på Sofie där hon höll handen på magen. Bilden var tagen då paret var på bröllop i Palma på Mallorca och under skrev han: ”På bröllop med mina tjejer”. Dessutom lade han till en bebis-emoji och en champagneflaska.

– Det var inte jätteplanerat, men vi har båda pratat om barn och vi vill båda ha det. Ibland slår det ned saker i livet och då får man ta tag i det, berättar kändissonen och artisten för Hänt.

Nu avslöjar han att det blir en dotter och att hon kommer lagom till jul om allt går som planerat:

– Vi kommer knappt fira jul i år eftersom vi väntar barn där i veckan vid julafton. Vi får en dotter och istället för att åka ner till Skåne kommer vi därför att vara hemma i Stockholm och mysa och äta god mat i jul.

Annons

Andreas berättar också om känslorna inför att bli pappa för första gången.

– Jag är lite nervös. Det är mycket förväntningar och jag har en generell oro kring mycket, så det är lite spänt men jävligt kul. Det ska bli helt fantastiskt. Att få barn är ju det största man kan vara med om.

Men vad dottern ska heta har de inte bestämt sig för ännu.

– Vi väntar med att bestämma något namn tills hon är här. Det kommer helt klart bli en spännande jul. Sen vet man ju inte om det drar ut på tiden. Det kan ju dra ut på tiden till efter nyår, avslutar han.

Foto: Stella, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons