TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter åtta år – Magdalena Graaf gifter sig

12 jun, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Efter fem år som förlovade är det äntligen dags för Magdalena Graaf och hennes Filip Larsson att gifta sig. Nu berättar Magdalena och när och hur.
Annons

Magdalena Graaf, 41, får äntligen sin drömprins Filip Larsson, 43. I sin blogg berättar Magdalena Graaf att hon och kärleken Filip ska bli äkta makar.

”Vi har bestämt att vi ska GIFTA oss nu!! JEPP 8 år senare. Vi har sagt i september. Varför jag skriver det här, är för att då blir det svårare att skjuta på det då. Hitta ursäkter och inte ta sig tiden”, skriver en lycklig Magdalena.

Paret har varit tillsammans sedan 2009. Nu är det äntligen dags att vandra upp för altargången. Det är mycket att planera inför ett bröllop och det glada paret spiller ingen tid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Både jag och Filip har fullspäckade scheman, så det kommer bli MYCKET jobb och fix under kvällar och nätter. Vi sa ”maj eller september” Nu blir det september. Annars kommer det inte bli gjort”, skriver Magdalena Graaf.

Kändisparet har varit förlovade i hela fem år. 2012 friade Filip under en kräftskiva och Magdalena sa naturligtvis ja till de övriga gästernas förtjusning. I februari i år skrev Magdalena på sin blogg att det kan bli ett tropiskt bröllop på Maldiverna.

”Jag kikar runt lite, kanske ett bröllop på stranden? You never know, hehe. Romantiskt, barnvänligt. Jag vet att det är snordyrt hursomhelst. Men något mellanting? Vackert, basic, inte för lyxigt”.

Magdalena var mellan 1999 och 2006 gift med fotbollsspelaren Magnus Hedman, 44.

Foto: IBL

Annons