TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Graaf i bråk om doft för underlivet – svarar på kritiken

09 jun, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
Ett sponsrat inlägg om intimhygien på Magdalena Graafs Instagram har väckt starka reaktioner. Nu lägger sig bloggaren Nataschja Blomberg, mer känd som Lady Dahmer, också i...
Annons

För några dagar sedan lade bloggaren och programledaren Magdalena Graaf ut ett sponsrat inlägg på sin Instagram om ett företag som tagit fram produkter för intimhygien, och då bland annat en doft som man kan spruta på sitt underliv.

“REKLAM för bästa muffdeon“, skrev Magdalena i inlägget och hänvisade till ett längre inlägg om produkterna i sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu rasar feministen, bloggaren och poddaren Nataschja Blomberg, mer känd som Lady Dahmer, mot Magdalenas inlägg.

“Ursäkta men jag blir faktiskt förbannad när jag ser kända kvinnor göra reklam för parfymerade deodoranter för UNDERLIVET (?!?!?!). Så jävla ansvarslöst att spä på iden om att vi inte får lukta fitta … i fittan. Unga tjejer har redan tillräckligt mycket ångest över sina kroppar ändå. Och så ska andra medsystrar gå patriarkatet och kapitalismens ärenden? Nej vi behöver inga jävla parfymer där. Jävla idioti!”, skriver Lady Dahmer på sin Instagram.

Annons

Lady Dahmer får även medhåll i Magdalena Graafs kommentarsfält på Instagram:

“Men alltså, detta är såå sorgligt.. när ska vi nånsin få tjejer att känna att de duger precis som de är?!? Hur kan du som en så grym förebild göra reklam för nåt sånt här idiotiskt?? Tänk på alla unga tjejer som tror att fiffi inte får lukta fiffi.. näe, detta var för sorgligt inlägg från dig…”, skriver en av Magdalena Graafs följare och får svar från Maggan själv:

“Nu är du ju lite fånig? Klart fitta får lukta fitta? Så klart din får göra det, om du vill… Men vad är skillnaden. Varför kan inte armhålan få lukta svett? Varför har du vanlig deo? Varför får inte huden lukta hud. Antar att du ibland använder parfym? Jag är ingen förebild för någon. Det har jag aldrig valt… jag älskar att sminka mig, gå till frissan och göra allt som är “varför får Maggan inte vara Maggan” upp till varochen. Jag gillar muttdeon. Riktigt bra mot min stinkande röv.”

Foto: IBL

Annons