Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter ärliga orden – Amanda Winbergs kryptiska kärleksbesked

15 apr, 2019 
Amanda Winbergs kryptiska ord om kärleken
Efter en tid som singel lämnar artisten Amanda ”AMWIN” Winberg ett kryptiskt kärleksbesked i Expressen TV.
Annons

Artisten Amanda Winberg, 22, blev ett känt ansikte för tv-tittarna under sin medverkan i Idol 2015 där hon hamnade på en andra plats när Martin Almgren knep första platsen.

Men det var inte det sista vi skulle komma att se av Amanda Winberg. Det dröjde inte lång tid innan hon fick ett skivkontrakt – idag går hon under artistnamnet AMWIN och har hyllats för sin musik i både svenska och utländska medier. Så sent som för bara veckor sedan släppte hon sin första EP. Allra bäst trivs artisten dock på scenen.

–Det är på scenen jag är mitt riktiga jag, mitt bästa jag, berättade hon för Hänt i december under Svenska hjältar galan på Cirkus i Stockholm.

Och inte bara det – hon har även hyllats för sin stil och på röda mattan under stora och omtalade galor som ELLE-galan och Grammisgalan är hon inte den som håller sig i bakgrunden.

Annons

Nya orden om kärleken

För Hänt har hon tidigare berättat om det hårda dejtingklimatet hon som singel upplevt i Stockholm, och att hon fokuserar mer på sin karriär än på sitt kärleksliv.

– Jag har mina första riktiga singelår nu, men dejtingdungeln i Stockholm är inte den vackraste. Det är ett hårt dejtingklimat, förklarade Amanda tidigare.

Men när hon gästar Expressen TV låter det annorlunda. När hon får frågan om det finns någon speciell person hon har ett extra öga för blir hon generad.

– Kanske, det vet man inte, svarar Amanda Winberg på kärleksfrågan.

På frågan om vem hon senast kysste vill hon däremot inte svara.

FOTO: TT

Annons