LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter alla spekulationer – nu måste Tareq Taylor svara på ryktet

09 feb, 2024 
tareq taylor
Tareq Taylor är en välkänd mat-profil i Sverige.
Men med kändisskapet verkar det även komma en del nackdelar..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pojkvännen Max Huss krav på Lisa Ajax – orden om förlovningBrand logo
Pojkvännen Max Huss krav på Lisa Ajax – orden om förlovning

Tareq Taylor är just nu aktuell med programmet Tareq Taylors matresa. I programmet får tittarna se när Tareq och Let's dance-profilen Tony Irwing ger sig ut på en resa där de åker land och rike runt för att uppleva både historia och mat.

På Tareqs sociala medier kan man se hur fin repsons han får av tittarna – men allt är inte bara positivt för tv-profilen just nu. Det är på Instagram som han går ut med ett litet allvarliga meddelande till sina följare..

Tareq ryter ifrån – folk låtsas vara honom

Han skriver ett långt inlägg om att det är så många falska konton i hans namn att han nu måste gå ut och varna sina följare.

”VARNING FÖR FALSKA KONTON I MITT NAMN!Än en gång vill jag varna er alla för falska konton i mitt namn. Detta är det enda kontot jag har på den här plattformen.”

Annons

De falska kontona har tydligen kontaktat hans fans, så nu måste han slå hål på ryktena om att han skulle bete sig på det sättet.

”Jag kommer aldrig att kontakta er och ha långa konversationer och jag kommer aldrig under några omständigheter att be er om pengar.Om ni blir kontaktade av ett konto i mitt namn så blockera omedelbart och om du redan haft kontakt med liknande konton så kontakta polisen och anmäl. Det är fullständigt förfärligt att dessa människor lurar och bedrar andra människor på det här sättet. Jag och mitt team anmäler alla konton vi ser, men det är tyvärr sällan Facebook eller Instagram gör någonting åt det. Var rädda om er allihopa.”

Annons