Efter 60 operationer – nu är den livslevande Ken-dockan färdigopererad: ”Tillräckligt”

Efter 60 operationer – nu är den livslevande Ken-dockan färdigopererad: ”Tillräckligt”

Rodrigo Alves är mannen som gjort sig ett namn – och face – på att plöja ned åtskilliga summor på plastikoperationer för att likna Barbiedockan Ken. Men nu är det slutskulpterat, operationsmässigt, Alves säger sig nu vara färdig med sina operationer – åtminstone tills han blir gammal.

Visst känns det som att det dyker upp en ny ”livslevande Ken-docka” var och varannat år? Well, brasilianska Rodrigo Alves, 34, är den senaste i raden av dessa livslevande Ken-dockor och han har minst sagt investerat kapital i sina operationer. Inte mindre än motsvarande fyra miljoner kronor och 60 operationer har Alves hittills mäktat med, med målbilden att bli ”perfekt”.

I strävan efter utseendemässig perfektion har Alves bland annat opererat bort fyra revben. Men nu meddelar han att det är färdigopererat – for now. I en intervju med MailOnline säger han att är helt klar med operationerna, uppger Daily Mail.

– Efter att ha gjort 60 operationer, vilket inkluderar ansiktslyft, bröstimplantat och fyra revben borttagna, är det tillräckligt. Jag kommer bara göra mer operationer av hälsoorsaker eller när jag blir mycket äldre, säger Rodrigo Alves och tillägger att han tycker att operationerna har tagit över hans liv.

– De senaste tio åren har jag funderat på vilka plastikoperationer jag ska göra varje gång jag gått till sängs. Jag spenderade timmar på efterforskningar, så jag inte skulle göra samma misstag som tidigare.

Han beskriver en tidigare skräckoperation.

– För fem år sedan hade jag gelefillers i min armar som gjorde att armarna domnade bort i fyra veckor.

Tidigare i veckan intervjuades Rodrigo i ett program på den amerikanska tv-kanalen FOX. Han säger att han ska ägna sig åt att samla in pengar till förmån för personer som behöver plastikkirurgi i medicinskt syfte i fattigare länder, där personerna inte har råd att bekosta behandlingen själv.

Rodrigo Alves visar upp kroppen efter revbensoperationen. 

Han bär en korsett om midjan. 

34-åriga Rodrigo Alves har gjort 60 operationer för att närma sig en utseendemässig perfektion.

https://www.instagram.com/p/BbzpmiLHXGP/?taken-by=rodrigoalvesuk

LÄS OCKSÅ: 19-åringen har gjort 50(!) operationer för att likna Angelina Jolie

LÄS OCKSÅ: Rodrigo har lagt ner 4 miljoner – på att bli en Ken-docka

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN