LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Efter 15 år av mobbning – Adriana Ögrens revansch i Idol 2018

28 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Adriana Ögren har varit mobbad i över femton år. Ikväll får hon äntligen sin revansch i Idol 2018!
Annons

Idol 2018 är inne på sin andra vecka i sökandet efter Sveriges nästa stjärna. I kvällens avsnitt söker sig Adriana Ögren, 21, från Eslöv till programmet, och med sig har hon sina största fans – mamma och pappa.

– Jag söker till Idol för att jag äntligen är mig själv. Det är dags för min revansch och jag går inte härifrån utan guldbiljett, säger hon kaxigt.

Adriana Ögren berättar att hon vill få en möjlighet att förgylla folks vardag med sin musik, då hon själv inte alltid har haft det så ljust i tillvaron. Hennes mamma berättar om trakasserierna och utanförskapet som pågått under en lång tid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När man blir så mobbad som hon har varit, i stort sett hela sitt liv, hon fyller 22 i år och hon har varit mobbad sedan hon var 6, då växer man på ett annat sätt och hon har varje gång det varit något, rest sig, rest sig och rest sig. Musiken gör att hon tror på sig själv, säger hon

När Adriana Ögren står framför juryn är hon så nervös att hon inte kan avsluta låten hon sjunger på. Hon ber om ursäkt och berättar att hon är torr i halsen. Men den lilla biten räckte för att få juryn på fall.

Annons

– Jag vill se mer av dig, jag vill att du kommer till nästa steg, säger Alexander Kronlund.

Direkt får han medhåll av både Kishti Tomita och Anders Bagge, och till slut kan Adriana Ögren hämta guldbiljetten som tar henne till Stockholm och slutaudition. Hennes lycka är obeskrivlig och tårarna går inte att hålla tillbaka när hon får krama om sina föräldrar i ren eufori.

– Jag kan inte säga hur stolt jag är för det finns inte på en skala. Lika stolt som mina föräldrar är, så stolt är jag. De har sett mig sedan jag var liten och inte hade en enda människa som backade mig. Nu står jag här idag med en guldbiljett i handen, som jag har kämpat för. Jag är så nöjd!

Mamma och pappa är tan tvekan Adriana Ögrens största fans och har alltid varit det.

– Vi är väldigt stolta över henne. Hon ska vara den hon är, få göra det hon gör, och det ska alla människor få göra, säger hennes mamma.

Idol sänds på TV4 måndag till onsdag klockan 20.00.

Se Adrianas audition här:

FOTO: TV4

Annons